Οι προκηρύξεις για τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο της ΕΠΣΘ

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και τις 16 Ιουλίου

Ενώ ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το θέμα του ενός ενιαίου πρωταθλήματος ή των δύο ομίλων στην Α’ ΕΠΣΘ, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θεσσαλίας έδωσε στη δημοσιότητα τις Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας περιόδου 2021-2022.

Τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στα παραπάνω πρωταθλήματα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλλουν μέχρι και την 16/07/2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 23:59 ηλεκτρονικά στην Ένωση την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στα πρωταθλήματα αλλά και στο Κύπελλο με όλα τα ζητούμενα στοιχεία στην παραπάνω ημερομηνία.

Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 το παράβολο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα καθώς και η ετήσια συνδρομή ως μέλους της ΕΠΣΘ θα είναι μηδενική. Επίσης θα πρέπει να κατατεθούν παραχωρητήριο χρήσης γηπέδου (θα αποσταλεί όταν εκδοθεί από τον αντίστοιχο Δήμο, καθώς και συνυποσχετικό Διαιτησίας-Δήλωση Σωματείου περί αποδοχής του Καταστατικού, των Κανονισμών, των Εγκυκλίων, των οδηγιών και των αποφάσεων της FIFA, UEFA και ΕΠΟ ως περικλείεται στην ηλεκτρονική δήλωση του Πρωταθλήματος.

Σε όλους τους αγώνες, όλων των τοπικών ερασιτεχνικών, πρωταθλημάτων είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία προσώπου που θα ασκεί καθήκοντα ιατρού αγώνα. Το πρόσωπο αυτό δύναται να είναι είτε ιατρός είτε νοσηλευτής ή διασώστης ή φυσιοθεραπευτής που έχει τελειώσει τα ΤΕΙ ή πρόσωπο που ασκεί παραϊατρικό επάγγελμα, ειδικά πιστοποιημένος στην παροχή πρώτων βοηθειών και ιδιαίτερα σε αθλητικά γεγονότα, για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει αιφνίδια και επικίνδυνα για την ζωή περιστατικά που μπορεί να προκύψουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Μόνο για την περίοδο 2021-2022 δεν θα ισχύσει η υποχρεωτική συμμετοχή για όλα τα Σωματεία της Α’ Κατηγορίας με ανάλογη ομάδα, στο Πρωτάθλημα Υποδομών της ΕΠΣΘ σε τουλάχιστον μία ηλικιακή κατηγορία. Για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 θα ισχύσει κανονικά η υποχρεωτική συμμετοχή για όλα τα Σωματεία της Α’ Κατηγορίας.

Ταυτόχρονα επισυνάπτονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα:

Προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2021-2022 

Προκήρυξη Κυπέλλου 2021-2022

Δήλωση Συμμετοχής Πρωταθλήματος & Κυπέλλου 2021-2022

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.