Οκτώ ομάδες μόλις στο πρωτάθλημα Γυναικών ΕΣΚΑΘ

Το πρωί της Τετάρτης στον Βόλο οι κληρώσεις για τα προγράμματα…

To πρωί της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΣΚΑΘ στον Βόλο η διαδικασία των κληρώσεων προκειμένου να βγουν τα προγράμματα των πρωταθλημάτων για Γυναίκες, Νεάνιδες και Κορασίδες, με τις ημερομηνίες έναρξης τουλάχιστον για τα ηλικιακά πρωταθλήματα να έχουν μεταφερθεί.

Όπως έχει προαναφερθεί, το ζήτημα είναι ποιες ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα για το πρωτάθλημα Γυναικών, αφού και αυτό αλλά και τα ηλικιακά δεν είχαν σχεδόν ποτέ μεγάλη συμμετοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως του «Magnesiasports», μόλις οκτώ ομάδες θα είναι αυτές που θα μπουν στην κληρωτίδα για το πρωτάθλημα Γυναικών. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ολυμπιακό Βόλου, τη Νίκη Βόλου, τον Αιολικό, την Ολυμπιάδα Λάρισας, τον Απόλλωνα Καρδίτσας, τους Αετούς Λάρισας, την Τρίκαλα 14-Φούντας, και την Ανόρθωση Βόλου (WBC Volos όπως προτιμούν να την αποκαλούν τα μέλη της, έχοντας κάνει τις γραφειοκρατικές κινήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση).

Σίγουρα ο αριθμός δεν είναι ικανοποιητικός, και είναι μικρότερος από την περσινή αγωνιστική περίοδο, καθώς απουσιάζουν οι Αναγέννηση Καρδίτσας, Αίολος Τρικάλων, Λέοντας Τυρνάβου, ΑΕΒΔ και Ανάληψη.

Aν οι ομάδες είναι μόλις οκτώ δεν μπορεί να είναι παράλληλα κανείς σίγουρος ότι θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα Γυναικών σε δύο ομίλους… Αυτό πάντως προβλέπει η προκήρυξη που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, με την έναρξη να έχει οριστεί για τις 30 Οκτωβρίου…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.