Όλα ανοιχτά για την παρουσία Τουτουντζόγλου στο μπάσκετ της Νίκης!

Οι σκέψεις του διοικητικού ηγέτη των «κυανόλευκων»

Η χρονιά δεν κύλησε σε καμία περίπτωση όπως θα ήθελαν παίκτες και διοικήσεις των ομάδων μπάσκετ των εθνικών κατηγοριών, και η περίπτωση της Νίκης Βόλου δεν αποτελεί εξαίρεση…. Οι κινήσεις που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι ενίσχυσαν πολύ τους «κυανόλευκους», αφού η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ ήθελε να δει την ομάδα να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Ωστόσο ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου και οι συνεργάτες του έμοιαζαν απελπιστικά μόνοι στην προσπάθεια που κατέβαλαν, την ώρα που ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής δείχνει να σκέφτεται το σενάριο αποχώρησής του από τα διοικητικά της ομάδας!

Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου σκεφτόταν αρκετά για το μέλλον του στους «κυανόλευκους». Ωστόσο τότε το συναίσθημα είχε κυριαρχήσει και πάλι. «Πριν πέντε χρόνια παραλάβαμε το τμήμα εντελώς διαλυμένο. Μεγάλο στοίχημα και προσπάθεια και τα καταφέραμε. Η ιστορία της Νίκης δεν μας αφήνει αδιάφορους αλλά δεν φεύγουμε και αγωνιζόμαστε για να είναι η ομάδα στα υψηλότερα στρώματα του μπάσκετ» είχε αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου που είχε δοθεί στο πλαίσιο της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας τον Ιούλιο του 2020. Μάλιστα τότε ο κ. Τουτουντζόγλου είχε αναφερθεί στα ονόματα των Νίκου Ιμεράι για την οικονομική στήριξη που είχε προσφέρει, αλλά και στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Στέργιο Φάτση, για την ανάληψη του κόστους της μεταφοράς της αποστολής στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Πρωτάθλημα όμως, πέρα από τις πρώτες αγωνιστικές, δεν έγινε ποτέ. Ο κορωνοϊός ήρθε και πάλι έντονα στην καθημερινότητα όλων, ενώ ο εργασιακός φόρτος και οι προσωπικές και επαγγελματικές γενικά υποχρεώσεις για τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου δεν του επιτρέπουν πλέον να είναι κοντά στην ομάδα το ίδιο δυναμικά και καθοριστικά. Έτσι έρχονται στο προσκήνιο διάφορα σενάρια…

Ο ίδιος  μοιάζει να το σκέφτεται συνεχώς και όσο το αναλύει βλέπει ότι μόνος του δεν μπορεί να συνεχίσει να βρίσκεται στην κεφαλή της διοικούσας επιτροπής. Ένας στρατηγικός και οικονομικός σύμμαχος στην όλη προσπάθεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μοιάζει να είναι το ιδανικό για τον ίδιο. Ακόμη και αν κάποιος ενδιαφερόμενος από την άλλη εμφανιστεί και πει ότι θέλει ν’ αναλάβει μόνος του την προσπάθεια, ο ίδιος ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου δεν δείχνει διατεθειμένος να πει «όχι».

Την προηγούμενη λοιπόν χρονιά, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου έβαλε το συναίσθημα μπροστά. Μετά από δύο χρόνια πανδημίας όμως που έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα όλων και σε οικονομικό επίπεδο, δεν φαίνεται να υπάρχουν τέτοια περιθώρια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε καμία περίπτωση πάντως ο ίδιος δεν θέλει να δει το οικοδόμημα που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια να καταρρέει. Αυτό που αναζητά είναι τουλάχιστον ουσιαστική στήριξη. Ο στόχος άλλωστε παραμένει η Νίκη να είναι στα υψηλά στρώματα του ελληνικού μπάσκετ…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.