Όλα πίσω στον προγραμματισμό της SL2-Αλλάζει ημερομηνία «πρώτης» η Νίκη Βόλου

14 ή 21 Οκτωβρίου η πρώτη σέντρα στο πρωτάθλημα

Για τις 24 Σεπτεμβρίου είχαν αποφασίσει τα μέλη της SL2 να έχουν την πρώτη σέντρα στο ερχόμενο πρωτάθλημα, αλλά ως είθισται κάθε καλοκαίρι, η έναρξη μετατοπίζεται και πάλι χρονικά, οπότε αλλάζουν και τα πλάνα της Νίκης Βόλου…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωτάθλημα μπορεί ν’ αρχίσει ακόμη και το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου, ενώ και 14η – 15η του συγκεκριμένου μήνα παραμένει ως σενάριο στο προσκήνιο για την 1η αγωνιστική της περιόδου 2023-24. Έτσι και η Νίκη Βόλου αναπροσαρμόζει τα πλάνα της.

Ο προγραμματισμός αλλάζει, οπότε δεν θα γίνει πρώτη συγκέντρωση στις 7 Αυγούστου όπως είχε αποφασιστεί αρχικά, με τους παίκτες της Νίκης ν’ αναμένεται να βρεθούν από κοντά στις 14 Αυγούστου στην καλύτερη των περιπτώσεων. «Το ν’ αρχίσουμε τώρα προετοιμασία και να διαρκέσει αυτή για δύο ολόκληρους μήνες θα ήταν σε βάρος της ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά στέλεχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο «Magnesiasports».

Αναγκαστικά, αλλάζουν όλα και σε ό,τι αφορά τα φιλικά αλλά και τη μετάβαση της «κυανόλευκης» αποστολής στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οπότε, νέες ημερομηνίες αναμένεται να προκύψουν και σε ό,τι αφορά τους αγώνες προετοιμασίας, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τους συνεργάτες του να αναγκάζονται από την αρχή να έχουν επαφές προς αυτήν την κατεύθυνση. Βέβαια, οι αλλαγές αυτές συμπαρασύρουν και άλλα θέματα, όπως τη διεξαγωγή ιατρικών εξετάσεων και εργομετρικών τεστ για τους παίκτες, και τη γενικότερη λειτουργία της ΠΑΕ σε αρκετά επίπεδα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.