Ολυμπιακός Βόλου: “Αποσύρουμε τη στήριξή μας στον πρόεδρο της ΕΠΣΘ”

Το πάνε στα άκρα οι ερυθρόλευκοι με τη διοργανώτρια αρχή

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου με αφορμή τη νέα τιμωρία που του επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή. Σ’ αυτήν τονίζεται ότι αποσύρεται η στήριξη στον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, τον οποίον κατηγορεί ότι δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα.
Αναλυτικά: “Αποσύρουμε τη στήριξη μας στον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, Μίλτο Καλόγηρο, που έχει τη θεσμική ευθύνη ως προϊστάμενος της Ένωσης. Επιλέξτε αν μας θέλετε μαζί σας ή απέναντι. Ξεκινήσαμε καλοπροαίρετα και δίπλα σας αλλά εσείς μας διώχνετε μακριά.
-6 αγωνιστικές τιμωρίας έδρας σε πρωτάθλημα 9 αγωνιστικών!
-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών!
-2 ακόμα μακριά απ’ την έδρα μας!
-2200€ σε πρόστιμα μόλις την 9η (!) αγωνιστική!
Και όλα αυτά σε Τοπικό πρωτάθλημα!
Ούτε η τραγωδία του Χέιζελ να είχε συμβεί στην ένωση σας κ. πρόεδρε!
Τέτοιες ποινές δεν θα επέβαλε ούτε παράγοντας που κάνει πρωταθλητισμό στο τοπικό φέτος απέναντι στον Ολυμπιακό! Ούτε τα προσχήματα της αντικειμενικότητας δεν τηρείς πια.
Και μη μας πείτε ότι δεν έχετε τη θεσμική ευθύνη σύγκλησης της κάθε πειθαρχικής επιτροπής της Ένωσης. Πάντα σε κάθε Ένωση την ευθύνη την έχει και θα την έχει ο προϊστάμενος.
Υ.Γ.. Σας στηρίξαμε με χίλιους τρόπους. Δείξαμε υποχωρητικότητα μετά την τιμωρία στον Αλμυρό, αν και από τότε καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά.
Αν δεν μας θέλετε στο ποδόσφαιρο της Ένωσης μπορούσατε απλά να μας το πείτε. Τόσες ευκαιρίες είχαμε να μας το πείτε από κοντά”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.