Παντρεύτηκε η παίκτρια του Α.Σ. Βόλος 2004, Ευαγγελία Παπασακελαρίου

Πάντα με μία μπάλα ποδοσφαίρου, ακόμη και στον γάμο της, η Ευαγγελία Παπασακελαρίου, που φωτογραφίζεται μαζί με συμπαίκτριές της στον Α.Σ Βόλος 2004 και τον Μαγνησιακό

Στον Άγιο Βασίλειο Βόλου, που έσφυζε από κόσμο, έγινε ο γάμος της 22χρονης παίκτριας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Σ. Βόλος 2004, Ευαγγελίας Παπασακελαρίου, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νικόλαο Δαυίδ Μακαντάση. Οι νεόνυμφοι είναι αμφότεροι παιδιά ιερέων και φυσικά η Ευαγγελία κόρη του πατρός Θεόδωρου Παπασακελλαρίου, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου.

Έτσι λοιπόν στη δεξίωση που ακολούθησε στο Volos Palace μπαμπάς και κόρη έπαιξαν κεφαλιές με μία μπάλα σε έναν άκρως ποδοσφαιρικό γάμο, όπου ασφαλώς έδωσαν το παρών οι συμπαίκτριες της Ευαγγελίας και η προπονήτριά της, Έλενα Κουσκούνη, αλλά και κάποιες συμπαίκτριές της από την πρώην της ομάδα, τον Μαγνησιακό.

Πάντως, οι πληροφορίες ότι ο γαμπρός έθεσε όρο στη νύφη να κόψει το ποδόσφαιρο για χάρη του ελέγχονται ως ανακριβείς (σ.σ. αντίθετα όπως μαθαίνουμε τη στηρίζει πολύ σ’ αυτήν την επιλογή της).

Οι δύο νεόνυμφοι μαζί με την Έλενα Κουσκούνη και την Εύα Ζαμπάκα

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.