Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Κυριάκος-Στις σημειώσεις και ο Γάρος!

Αλλαγές και συζητήσεις στους «ερυθρόλευκους»

H αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τη γραμμή επίθεσης του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», με το όνομα του Ηλία Βλάχου να έχει έρθει στο προσκήνιο, αλλά δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί, αφού και ο Δημήτρης Γάρος βρίσκεται στις σημειώσεις διοικούντων και τεχνικού επιτελείου. Την ίδια στιγμή ο Τάσος Κυριάκος αποτελεί παρελθόν από τη θέση του!

Όσον αφορά τον Κυριάκο, που βρισκόταν στο πόστο από την αρχή του καλοκαιριού, διευκρίνιση για τη λύση της συνεργασίας και τα αίτια που οδήγησαν σ’ αυτή δεν υπάρχουν, με τον ίδιο ν’ αρκείται να επιβεβαιώσει στο «Magnesiasports» ότι όντως δεν συνεχίζεται η παρουσία του στους «ερυθρόλευκους»… Πάντως, στον Τάσο Κυριάκο πιστώνονται αρκετές από τις μεταγραφές παικτών που προέρχονται από τον γειτονικό νομό Λάρισας, που σε μεγάλο βαθμό έχουν ανταποκριθεί αγωνιστικά μέχρι στιγμής, με τους περισσότερους να έχουν θέσεις βασικών.

Μοιραία, τα μεταγραφικά χειρίζεται πλέον η διοίκηση σε συνεργασία με τον Στάθη Ρόκα, που έχει τη θέση του γενικού αρχηγού, και δεν αποκλείεται ο ρόλος του ν’ αναβαθμίζεται από εδώ και πέρα.

Σχετικά με την ενίσχυση λοιπόν, όπως προαναφέραμε, το όνομα του Δημήτρη Γάρου βρίσκεται στις σημειώσεις των «ερυθρόλευκων». Ο έμπειρος επιθετικός ήταν πρώτος σκόρερ με τον Ρήγα Φεραίο στην Α’ ΕΠΣΘ την αγωνιστική περίοδο 2021-22, και δεύτερος την περασμένη χρονιά (2022-23), και μία πρώτη επαφή μαζί του έχει γίνει, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη. Συζητήσεις από εκεί και πέρα γίνονται και με άλλους παίκτες, προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Χρυσόστομος Τρίμμης 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.