Παρελθόν οι Να’ά και Χατζηπιρπιρίδης από τον Ολυμπιακό Βόλου

Άμεση ενίσχυση υπόσχεται η διοίκηση-Οι συμμετοχές των δύο παικτών

Το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται με δύο αποχωρήσεις να ανακοινώνονται σήμερα, με τους Ζοζέφ Να’ά και Κώστα Χατζηπιρπιρίδη ν’ αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου, κάνοντας λόγο για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τους δύο ποδοσφαιριστές, τους ευχαριστεί και τους δύο για την προσφορά τους, το διάστημα που αγωνίστηκαν με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση του συλλόγου δηλώνει ότι θα είναι σε θέση άμεσα να ανακοινώσει νέες προσθήκες στην ομάδα, που θα ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό τον Ολυμπιακό Βόλου, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Τι έκαναν οι δύο παίκτες με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου

Όσον αφορά την προσφορά τους στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Να’α ξεκίνησε σε όλα τα παιχνίδια εκτός από ένα βασικός ενώ σε ένα (σ’ αυτό με την Καβάλα) δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής. Με 761 λεπτά τους αγώνες που πήρε μέρος, ο Να’ά είχε γίνει μόλις δύο φορές αλλαγή, ολοκληρώνοντας όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ομολογουμένως, παρά τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής, ο Να’ά έδειξε καλά στοιχεία με τον Μάνου Καγιέχα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακου Βόλου, όταν φάνηκε να του δίνει συγκεκριμένο ρόλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη, ο Χατζηπιρπιρίδης αγωνίστηκε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια, σε όλα ως αλλαγή μετρώντας συνολικά 120 λεπτά συμμετοχής. 

*Στους χρόνους συμμετοχής των δύο παικτών υπολογίζονται και τα λεπτά των καθυστερήσεων κάθε αναμέτρησης. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.