Περιμένει αποφάσεις για το τηλεοπτικό πρόγραμμα ο Ολυμπιακός Βόλου

Να λύσουν τον γρίφο του προγράμματος των επόμενων αγωνιστικών με φόντο τα τηλεοπτικά αλλά και με βάση το γεγονός ότι πλέον η Νίκη Βόλου χρησιμοποιεί τη Νεάπολη, όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου επιχειρούν οι ιθύνοντες της Football League και της ΕΡΤ.

Το δεδομένο είναι ότι το παιχνίδι Νίκη-Ρόδος για την 11η αγωνιστική θα διεξαχθεί Τετάρτη 12 Μαΐου και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη. Οπότε, η αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Κοζάνη θα διεξαχθεί την Πέμπτη. Αφού ισχύει όμως αυτό, το παιχνίδι Βέροια-Ολυμπιακός Βόλου που έχει οριστεί για το Σάββατο 15 Μαΐου, με τηλεοπτική κάλυψη μάλιστα δεν μπορεί να γίνει τη συγκεκριμένη ημερομηνία, αφού δεν θα έχουν μεσολαβήσει 48 ώρες ανάμεσα σε δύο αναμετρήσεις των «ερυθρόλευκων».

Έτσι, ήδη η Λίγκα έχει ενημερώσει την ΕΡΤ προκειμένου να βρεθεί λύση. Οπότε, η αναμέτρηση Βέροια-Ολυμπιακός Βόλου θα διεξαχθεί την Κυριακή με ή χωρίς μετάδοση, με την ΕΡΤ να σκέφτεται ως εναλλακτική λύση την κάλυψη του αγώνα Πανσερραϊκός-Τρίγλια το Σάββατο που θα προηγηθεί! Η σχετική απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.