Ξέσπασε ο Ολυμπιακός Βόλου και ζητά λύσεις

H μη πραγματοποίηση σύσκεψης για το μέλλον της Football League, έχει ως αποτέλεσμα για μία ακόμη ημέρα η κατηγορία και όσοι ανήκουν σ’ αυτήν να μην ξέρουν για μία ακόμη ημέρα αν και πότε θα επιστρέψουν στη δράση, και τον Ολυμπιακό Βόλου μεταξύ άλλων να περιμένει εναγωνίως τις εξελίξεις και να επιζητεί φυσικά την επιστροφή στο γήπεδο.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκεται σε αναμονή, έχοντας τονίσει πάντως την ετοιμότητά της σε όλα τα επίπεδα, τόσο για την επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, όσο και για την έναρξη των αγώνων με απόλυτη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που έχει προταθεί, και που είναι… πιστή αντιγραφή αυτού που εφαρμόζεται στις δύο μεγαλύτερες κατηγορίες. Με την ημερομηνία ωστόσο της επιστροφής να πηγαίνει συνεχώς πίσω, δεν επισημοποιούνται και οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, καθώς πέρα από την προσθήκη του Ερέρα, αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες, προκειμένου η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο δυνατή γίνεται εντός του αγωνιστικού χώρου.

Kάπως έτσι προέκυψε και η επίσημη αντίδραση των «ερυθρολεύκων» που σε ανακοίνωση σημειώνουν τα εξής: «Αλήθεια έχει αναρωτηθεί κάνεις από όλους εκείνους που λαμβάνουν τις αποφάσεις πως ζούνε από τον Μάρτιο χιλιάδες οικογένειες; Καθώς μιλάμε για μια κατηγορία στην οποία απασχολούνται 1.000 περίπου αθλητές.

Είμαστε οι μοναδικοί που είμαστε σε καραντίνα από τον Μάρτιο. Και όλα αυτά όταν έχουμε δεσμευτεί εγγράφως ότι θα τηρηθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο που μας έχει υποδειχθεί! Αλήθεια ήταν πιο κρίσιμη η συζήτηση για την επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων και την επανέναρξη του ψαρέματος και του κυνηγιού;

Κύριοι πρέπει άμεσα να δοθεί λύση. Ή καλύτερα, η λύση έπρεπε ήδη να έχει δοθεί.
Είναι αναγκαίο στην αυριανή εξ αναβολής σύσκεψη όχι μόνο να τεθεί το θέμα της επανέναρξης των δραστηριοτήτων της Football League αλλά και να δοθεί μια οριστική λύση».

Θέματα πάντως που είναι ανοιχτά υπάρχουν, όπως είναι τα γραφειοκρατικά αλλά και οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο, ωστόσο τα μέλη της διοίκησης «τρέχουν» κάθε διαδικασία όπως αναφέρουν, για να κλείσουν όλα επιτυχώς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.