Περιμένουν απαντήσεις στη Νίκη Βόλου…

Εν αναμονή απαντήσεων βρίσκονται στη Νίκη Βόλου, αφού την Πέμπτη αναμένεται να καταλήξει στην απόφασή του ο ένας επιθετικός, με τον οποίον διαπραγματεύονται οι κυανόλευκοι. Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε θα υπάρξει στροφή σε άλλες δύο έτοιμες λύσεις, με τους οποίους θα γίνουν αμέσως συζητήσεις. Η αίσθηση όμως ότι ο φορ θα κλείσει πριν το ματς με τη Στυλίδα εξακολουθεί να υπάρχει και αναμένεται να επιβεβαιωθεί. Πάντως, όλα δείχνουν ότι η απόκτηση του επιθετικού βρίσκεται στο τελικό στάδιο και σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστα νέα.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Δεμηρτζόγλου, αναμένεται κάποιο επίσημο έγγραφο από τη Football League, που να πιστοποιεί τη λύση της συνεργασίας με τον ΝΠΣ Βόλος και μετά θα βγει το δελτίο του, αλλά για να αγωνιστεί με τη Στυλίδα πρέπει να είναι 100% σίγουροι οι άνθρωποι της ομάδας με επίσημη επιβεβαίωση από την ΕΠΟ ότι έχει το δικαίωμα να το κάνει. Βέβαια, επειδή ο Δεκέμβριος έχει 31 μέρες, ο παίκτης συμπληρώνει ένα μήνα χωρίς επίσημο παιχνίδι, όπως επιβάλλει ο κανονισμός, στις 19 Ιανουαρίου, εφόσον η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο Κύπελλο με την ΑΕΚ στις 20/12. Οπότε, αν βγει το δελτίο του, έχει δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή κι αυτό θα πει και η ΕΠΟ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Πάντως, δεν ισχύει ότι δε μετρούν οι αγώνες του Κυπέλλου για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μεταγράφονται από επαγγελματικές ομάδες σε ερασιτεχνικές.

Σήμερα να σημειωθεί ότι έγινε γνωστός και ο διαιτητής της συνάντησης με τη Στυλίδα τη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, που θα είναι ο Στράτος Σουλίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους συντοπίτες του Θωμά Βογδόπουλο και Κώστα Πραχάλη. Ο νεαρός 26χρονος ρέφερι έχει διευθύνει πέρσι και φέτος μόνο 12 ματς στην καριέρα του στη Γ’ Εθνική και δεν έχει σφυρίξει ματς της Νίκης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.