Προφυλάσσεται ο Οικονομόπουλος, παίζει ο Μπουτζίκος με Απόλλωνα Λ.

Ο Περικλής Αμανατίδης θα προφυλάξει τον Οικονομόπουλο στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας

Η τέταρτη φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, ομάδα που αγωνίζεται στη Football League, την Κυριακή 26 Αυγούστου στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Απ’ αυτό το ματς θα λείψει ακόμη μία φορά ο στρατευμένος στην Κύπρο Διβανές, που θα αργήσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, και ο Καμπλιώνης, που λόγω θλάσης θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων πάνω από δύο μήνες. Επίσης, η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται να προφυλάξει τον Οικονομόπουλο, που είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Άρη και δεν έπαιξε ούτε με τα Μετέωρα στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου, αντίθετα θα επανέλθει ο Μπουτζίκος, που στο Ελευθεροχώρι έκανε πριν το φιλικό της περασμένης Τετάρτης ατομικό πρόγραμμα.

Έτσι, διαθέσιμοι θα είναι οι: Γιακουμής, Παλιούρας, Κωνσταντίνου, Μπουτζίκος, Λεάντρο Πίντο, Παπαϊωάννου, Νόνης, Μαργαρίτης, Σάββας, Σκοπελίτης, Πατσής, Ζγκούρη, Καναβός, Κόλα, Λώττας, Ζάχος, Ναζίμ, Ευθυμιάδης, Ρόκας, Σαχινίδης, Φλίγκος, Παπουτσογιαννόπουλος.

Ο Περικλής Αμανατίδης είδε τους παίκτες του να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τα νεοφώτιστα Μετέωρα και να παίρνουν την πρώτη τους φιλική νίκη με σκορ 1-3, με τον Βασίλη Σαχινίδη να πετυχαίνει το δεύτερο και το τρίτο τέρμα και να δίνει δείγματα πως φέτος θα είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας.

Τώρα, οι ερυθρόλευκοι καλούνται με μεγαλύτερη διάρκεια υψηλής απόδοσης και κάνοντας ακόμη ένα βήμα μπροστά να κοντράρουν τον Απόλλωνα Λάρισας, που είναι λίγο πιο πίσω σε ό,τι αφορά την ετοιμότητά του, αφού κατεβαίνει το Σάββατο (25/8) από τους Φιλιππαίους Γρεβενών, όπου έγινε το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πριν απ’ αυτό οι Λαρισαίοι έδωσαν νικηφόρο φιλικό (5-0) με τον Αμπελωνιακό στις 13 Αυγούστου, που ήταν περισσότερο ξεμούδιασμα από τις προπονήσεις. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι έπαιξε και κόντρα στον Μακεδονικό Σιάτιστας στις 22 Αυγούστου, επικρατώντας με 1-3.

Το ρόστερ του Απόλλωνα αποτελούν οι: Κουτογλίδης, Μάντζαρης, Λαμπίρης (τερματοφύλακες), Καμπέρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Κακάμης, Σουλιώτης, Κοντοές, Lucao, Marcolino, Μπιμάι, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Lucas Ramos, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιάτας, Λουκάς, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Τσικρικάς, Παπαγεωργίου, Τουγλής, Ζαΐμι, Μπέικος και Αγιώτης.

Παίκτες του αντιπάλου του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Παναγιώτης Κοντοές, που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στη Νίκη, και ο Βολιώτης στόπερ Γιώργος Αγιώτης, που φέτος μετά τη θητεία του στις ομάδες των υποδομών του Ολυμπιακού Πειραιώς, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.