Προς ΠΑΟΚ Β’ ο Καλουτσικίδης

Οι ομάδες Β’ εγκρίθηκαν απ’ όλους τους αθλητικούς φορείς και ετοιμάζονται για να πάρουν μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2, αλλά φέρνει στο προσκήνιο διάφορα παρεπόμενα για άλλους συλλόγους, που μέχρι τώρα μπορούσαν να αναζητήσουν μεταγραφικές λύσεις μέσω δανεισμού. Έτσι, παίκτες που δεν έβρισκαν χρόνο συμμετοχής σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δεν θα δοθούν εύκολα δανεικοί, εφόσον μπορούν ν’ αγωνιστούν στις ομάδες Β’ των συλλόγων αυτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη στη Θεσσαλονίκη το όνομα του Πέτρου Καλουτσικίδη ακούγεται για την ομάδα Β’ του ΠΑΟΚ. Ο δεξιός οπισθοφύλακας που ομολογουμένως έκανε καλή χρονιά με τη Νίκη Βόλου στη Football League αγωνίστηκε ως δανεικός στους «κυανόλευκους», με τον ΠΑΟΚ να τον κρατά στο δυναμικό του και να επενδύει επάνω του για το μέλλον. Άλλωστε είναι ένας παίκτης με αρκετές δυνατότητες και τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δείξει ότι ποντάρει σε νεαρούς παίκτες, ιδιαίτερα αν μπορούν ν’ αποκτήσουν μεταπωλητική αξία.

Βέβαια, εφόσον επιβεβαιωθεί, η επιστροφή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη στερεί μία καλή μονάδα από τη Νίκη Βόλου, οπότε η αναζήτηση αμυντικού για τη δεξιά πλευρά μοιάζει επιβεβλημένη. Από την άλλη βέβαια, εάν ο Αλέκος Βοσνιάδης θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της ομάδας, είναι δεδομένο ότι θα γίνει προσπάθεια μήπως αλλάξουν τα δεδομένα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.