«Πρώτη» του Θησέα σε οικογενειακό κλίμα και με έντεκα νέους (photos)

Οι έντεκα νέοι του Θησέα: στην πάνω σειρά από τ' αριστερά οι Δημητριάδης, Καψιώτης, Κεφαλάς, Χατζησταμάτης, Κουτσιρίμπας, Μούτος και στην κάτω σειρά από αριστερά οι Χρ. Γκάμπας, Υφαντής, Βαν ντε Γουΐχε, Αγγελής, Πέτσης

Η «πρώτη» του Θησέα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο γήπεδο της Αγριάς (26/7), χωρίς πάντως να γίνει αγιασμός, καθώς θα τελεστεί σε άλλη ημερομηνία, πιθανότατα την επόμενη βδομάδα, και θα ακολουθήσουν την ίδια μέρα με τον αγιασμό τα εγκαίνια των γραφείων του Θησέα, όπου θα παρουσιαστούν κι οι καινούριες εμφανίσεις της ομάδας.

Πριν την πρώτη προπόνηση, στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Τάκης Αλιάτης, πρόεδρος του συλλόγου, που τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Θησέας, παρότι είναι ένα ερασιτεχνικό σωματείο, θα δουλέψει επαγγελματικά.

Ακολούθησαν η ομιλία του προπονητή Κώστα Παπαστεργίου, αλλά και οι πολύ περιεκτικές τοποθετήσεις δύο έμπειρων παικτών, των Κοτζαθανάση και Οικονόμου.

Προπονήθηκαν 15 παίκτες

Συνολικά το παρών έδωσαν 15 παίκτες, εκ των οποίων οι έντεκα ήταν νέοι και οι τέσσερις συνεχίζουν από πέρσι (Οικονόμου, Κοτζαθανάσης, Σφάκας, Δημουλάς).

Έλειπαν δικαιολογημένα οι Αραμπατζής (θα ενσωματωθεί περίπου με την έναρξη του πρωταθλήματος, ίσως και λίγο αργότερα), Βλάχος και Φραγκογιάννης.

Το παρών έδωσε με πατερίτσες ο Γαρυφάλλου, ο οποίος χειρουργήθηκε πριν πέντε βδομάδες λόγω ρήξης μηνίσκου και χιαστού στο τελευταίο πανηγυρικό ματς στο γήπεδο της Αγριάς με τον Αίαντα Σούρπης. Παράλληλα, είναι ανοικτές οι υποθέσεις κάποιων παικτών που είναι κοντά στον Θησέα.

Έντεκα οι νέοι παίκτες

Να σημειωθεί ότι οι έντεκα νέοι ήταν οι Δημητριάδης, Καψιώτης, Κεφαλάς, Χατζησταμάτης, Κουτσιρίμπας, Μούτος, Χρ. Γκάμπας, Υφαντής, Βαν ντε Γουΐχε, Αγγελής, Πέτσης, εκ των οποίων δύο ήταν οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ανακοινωθεί: ο έμπειρος αμυντικός Σπύρος Μούτος (είναι μία από τις σημαίες της ομάδας και πέρσι είχε παίξει στη Δύναμη στη Β’ Τοπική, που είναι θυγατρική του Θησέα, για να βοηθήσει τους νέους παίκτες) και ο αριστερός μπακ και στόπερ Ερρίκος Βαν ντε Γουΐχε (έχει παίξει σε Εθνικό, Πύρασο και Αγία Παρασκευή, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Α’ Λακωνίας με τον Ολυμπιακό Γυθείου).

Δείτε στιγμιότυπα από την πρώτη του Θησέα μέσα από τον φακό του magnesiasports:

Δύο “παλιοί” του Θησέα, Οικονόμου και Σφάκας
Ο πρόεδρος του Θησέα Τάκης Αλιάτης (δεξιά) κατά την ομιλία του στους παίκτες
Ο προπονητής, Κώστας Παπαστεργίου (δεξιά), και ο γυμναστής, Γιώργος Κυριάκος
Κοτζαθανάσης (δεξιά) και Χρήστος Γκάμπας
Δημουλάς (αριστερά) και Υφαντής
Κεφαλάς και Βαν ντε Γουίχε
Πέτσης και Αγγελής (δεξιά)
Ο Σπύρος Μούτος
Οι παίκτες του Θησέα παρακολουθούν την ομιλία του προέδρου, Τάκη Αλιάτη

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.