Προβλήματα με Ανδρέου και Ναά στη Νίκη

Από ίωση ταλαιπωρείται ο Βαγγέλης Ανδρέου
Ο πρώτος έχει γαστρεντερίτιδα και ο δεύτερος ενοχλήσεις στον αστράγαλο

Απόντες από τη σημερινή (29/11) προπόνηση της Νίκης ήταν δύο αμυντικοί, ο Βαγγέλης Ανδρέου και ο Ζόζεφ Ναά.

Ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος είναι ο μοναδικός μαζί με τον τερματοφύλακα Θανάση Γκαραβέλη, που έχουν παίξει και τα εννιά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, χωρίς να χάσουν ούτε ένα λεπτό, ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ελπίζεται ότι θα βελτιωθεί η κατάστασή του τις επόμενες μέρες.

Από την άλλη ο Καμερουνέζος αριστερός μπακ έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο, οι οποίες δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί ούτε και χθες, ωστόσο αύριο θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα.

Στη Νίκη προσπαθούν να ανασυνταχθούν μετά τις δύο ήττες από Μακεδονικό και Αναγέννηση Καρδίτσας και όλοι πιστεύουν ότι η ομάδα θα βγάλει αντίδραση στο μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ εκτός έδρας την Κυριακή.

Απέναντι στους «βυσσινί» οι κυανόλευκοι έχουν τρεις βαθμούς διαφορά κι αν κάνουν αυτό που δεν  έχουν καταφέρει ποτέ ως τώρα, δηλαδή να φύγουν με το διπλό (σ.σ. σε 16 αναμετρήσεις με γηπεδούχο την ΑΕΛ από το 1967 έως σήμερα η Νίκη έχει χάσει 11 φορές και έχει πάρει 5 ισοπαλίες), τότε θα πιάσουν τους Λαρισαίους στη βαθμολογία.

Από κει και πέρα να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Νίκη προσπαθεί να συνεφέρει συνεργαζόμενη με γεωπόνο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νεάπολης, μετά και την υπογραφή της εγκεκριμένης σύμβασης την περασμένη Παρασκευή, έχοντας πλέον δικαίωμα να κάνει μία προπόνηση τη βδομάδα εκεί.

Σίγουρα, ο χλοοτάπητας δεν είναι σε καλή κατάσταση, αφού το γήπεδο, όσο καιρό δεν επιτρεπόταν στη Νίκη να μπει σ’ αυτό, ήταν παρατημένο. Αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς και οπτικά, με το πράσινο χρώμα να έχει σχεδόν εξαφανιστεί, ωστόσο θα γίνει ό,τι  καλύτερο, αν και αυτήν την εποχή είναι δύσκολο να γίνουν μεγάλες βελτιώσεις. Παράλληλα, πρέπει να γίνει και κάποια συντήρηση στον ΟΣΕ, που έχει χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε, λόγω του θέματος που είχε δημιουργηθεί με τη Νεάπολη.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.