Πυρ ομαδόν κατά Αυγενάκη

Το ποσοστό από το στοίχημα παραμένει ο μεγάλος βραχνάς για τη Super League 2

Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο δεν θα έχει δράση το πρωτάθλημα της Super League 2, με τις ομάδες να προσπαθούν να διατηρηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση με προπονήσεις και φιλικά και να περιμένουν εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο.

Η Νίκη Βόλου έχει λοιπόν στο πρόγραμμά της το φιλικό της Κυριακής στη Λάρισα και στο Αλκαζάρ απέναντι στην ΑΕΛ, και από εκεί και πέρα όπως όλες οι ομάδες και οι «κυανόλευκοι» περιμένουν τις εξελίξεις. Όπως έλεγε μάλιστα παράγοντας ΠΑΕ σε συνομιλία που είχε μαζί του το «Magnesiasports», δεν αποκλείεται να ζητηθεί συνάντηση σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, θεωρώντας ότι με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη δεν μπορούν να ειπωθούν περισσότερα αυτήν τη στιγμή. «Οι εκπρόσωποι των καλλιτεχνών έγιναν δεκτοί από τον πρωθυπουργό, μπορούμε να ζητήσουμε κι εμείς μία συνάντηση σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με τον υφυπουργό Αθλητισμού» ήταν το σχετικό σχόλιο.

Την ίδια στιγμή, ΠΑΕ και οργανωμένοι οπαδοί έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Λευτέρη Αυγενάκη και έχουν εξαπολύσει μαζικά πυρά εναντίον του για το θέμα της απόδοσης του ποσοστού από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος. Aνακοινώσεις και τοποθετήσεις έρχονται συνεχώς στο προσκήνιο, με τους παίκτες και τους προπονητές να μην μπορούν από την πλευρά τους και πολλά, πέρα από το να περιμένουν τις εξελίξεις σε επίπεδο διοικήσεων.

Aπό την άλλη, δεν αλλάζει και η στάση του Λευτέρη Αυγενάκη, που επιμένει ότι αν δεν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να μιλήσει με τις ΠΑΕ, κάνοντας μάλιστα λόγο για εκβιαστική στάση από την πλευρά των ομάδων. Οι ίδιες οι ΠΑΕ πάντως (αν λάβει κανείς υπόψη και τα όσα είπε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου προσφάτως στη ΓΣ της Νίκης) ξέρουν ότι κάποια στιγμή το πρωτάθλημα θ’ αρχίσει ξανά. Το πότε και πώς όμως ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί επισήμως…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.