“Έτοιμη” … για “τετράδα” μεταγραφών

Εβδομάδα ανακοινώσεων μεταγραφών έρχεται για την Νίκη Βόλου με την άφιξη και του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στον Βόλο. Γκαραβέλης, Ναά, Λίταινας, Κραβαρίτης είναι τα ονόματα που αναμένονται να επισημοποιηθούν, ενώ θα υπάρξουν και εκπλήξεις!

Η Νίκη Βόλου σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports», έχει έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Λίταινα που έχει αγωνιστεί σε Τύρναβο, Καλλονή, Απόλλωνα και Ηρακλή Λάρισας.

Για τη θέση του τερματοφύλακα αναμένεται ανακοίνωση για τον έμπειρο Σάκη Γκαραβέλη αλλά και τον 21χρονο βολιώτη Βασίλη Κραβαρίτη που την τελευταία χρονιά βρισκόταν στην Καλλιθέα.

Ο 31χρονος Σάκης Γκαραβέλης που έχει αγωνιστεί σε Κοζάνη, Ξάνθη, Πανθρακικό, ΝΠΣ Βόλος και Λαμία ήταν άλλωστε και η από καιρό πρώτη επιλογή για τη θέση για το Νο1 και τελικά φαίνεται πως λέγοντας το ναι στην πρόταση της Νίκης δίνει και το μήνυμα ότι η ΠΑΕ βάζει τον πήχη ψηλότερα

Επίσης ο 21χρονος νεαρός Καμερουνέζος Joseph Antoine Na’a έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νίκη και έρχεται Βόλο δεύτερη φορά αφού πριν την Κηφισιά που πήρε φέτος και το πρωτάθλημα είχε περάσει  το 2021 από τον Ολυμπιακό Β., με τα χρώματα του οποίου είχε 9 συμμετοχές στη Super League 2.

Στη Νίκη έχουν γίνει συμφωνίες έχει επισημοποιηθεί όμως μόνον η απόκτηση του Πατρινού κεντρικού αμυντικού Απόστολου Στίκα, ενώ αναμένεται και επισημοποίηση για τις ανανεώσεις με Κρητικό και Ανδρέου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.