Ρότσα: «Διαφορετικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου»

Στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη ο αγώνας του Θεσπρωτού με τη Νίκη Βόλου στάθηκε ο προπονητής των γηπεδούχων, Χουάν Ραμόν Ρότσα, τονίζοντας ότι λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος (κυριολεκτικά βάλτος…) δεν περίμενε ότι θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση, και ότι χρειαζόταν περισσότερη δύναμη παρά τεχνική… Αυτό όμως μπορεί να μην ισχύει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, τόνισε ο Ελληνοαργεντίνος προπονητής, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στη Νεάπολη αύριο Τετάρτη στις 15:00 και στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

«Ήταν ένας αγώνας κάτω από ειδικές συνθήκες, με νέα ενδεκάδα απέναντι στη Νίκη Βόλου σε ένα γήπεδο που δεν μπορούσε παιχτεί η μπάλα κάτω. Γίνανε κάποιες αλλαγές για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που ξεκίνησε την ομάδα για άνοδο. Για το παιχνίδι με τη Νίκη έπρεπε να παίξουμε με πιο δυνατά παιδιά, σώμα με σώμα, και αυτή ήταν η στρατηγική μας. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου ίσως είναι διαφορετικό για εμάς» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Όσον αφορά ειδικότερα το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, σημείωσε: «Κάναμε μία μεγάλη νίκη που χρειαζόμασταν. Είμαστε μία ομάδα που βασίζεται σε ομοιογένεια, καλές σχέσεις με καλές συνθήκες για να δουλεύουμε καθημερινά με την ησυχία μας. Ό,τι έγινε έγινε και μπορούμε να ποντάρουμε σε όλα τα παιδιά της ομάδας. Με τον ερχομό του Μπονίλια θα έχουμε ένα ρόστερ για ν’ αντέξουμε τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας μεγάλα σωματεία με μεγάλο μπάτζετ. Αλλά στο γήπεδο μέσα δείχνεις αυτό που μπορείς και έχω πει ότι θέλουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μία νίκη τεράστια για τα παιδιά περισσότερο, που είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους, και όποιος παίζει προσπαθεί και όποιος κάθεται στον πάγκο δεν κρατάει μούτρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.