Σε ιταλική ομάδα ο Καμπαγέρο, αλλά δεσμεύεται με τη Νίκη, που πρέπει να αποζημιωθεί

Από την ιταλική ομάδα της τέταρτης κατηγορίας, Αudace Cerignola, ανακοινώθηκε ο Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, που έφυγε από τη Νίκη Βόλου την προηγούμενη βδομάδα, τη στιγμή που δεσμεύεται με τη βολιώτικη ΠΑΕ, αφού έχει υπογράψει… Ο παίκτης, χωρίς τη συναίνεση της Νίκης δεν μπορεί να πάει πουθενά και ούτε η ΕΠΟ μπορεί να στείλει την μπλε κάρτα. Επομένως, αν δεν αποζημιωθούν οι κυανόλευκοι, ο Καμπαγέρο δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στη νέα του ομάδα, αλλιώς θα γίνει καταγγελία στη FIFA, για να μην πάρει μέρος σε επίσημο ματς της Αudace Cerignola.

Ο Καμπαγέρο παρουσιάστηκε στο ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα της νέας του ομάδας, που σημαίνει οι Τολμηροί της Τσερίνιολα, περιοχή κοντά στη Φότζια.

Πάντως, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ακόμη και της επιστροφής του παίκτη, αφού η Νίκη κυνηγά το θέμα και κάνει τις κατάλληλες ενέργειες, καθιστώντας σαφές στον ποδοσφαιριστή και την ιταλική ομάδα ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει, για να τον έχει διαθέσιμο. Στη βολιώτικη ομάδα κυρίως προσπαθούν να υποχρεώσουν τον Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο να επιστρέψει.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.