Σε ρυθμούς κυπέλλου και πάλι η ΕΠΣΘ-Τα τελευταία νέα των ομάδων

Οι πρώτες αγώνες για τα προημιτελικά

Μπορεί αγωνιστική δράση να μην είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ, πέρα από εξ αναβολής εκκρεμότητες, ωστόσο για τέσσερις ομάδες προκύπτει αύριο Τετάρτη αγώνας κυπέλλου, αφού η ΕΠΣ Θεσσαλίας αρχίζει και κινείται σε ρυθμούς προημιτελικών.

Στις 15:30 θα διεξαχθούν λοιπόν δύο αναμετρήσεις, αυτές ανάμεσα σε ΕΛ Νηλέας και Ρήγα Φεραίο, αλλά και μεταξύ Σαρακηνού και Δήμητρας Ευξεινούπολης, με τις ομάδες που συμμετέχουν στα αυριανά παιχνίδια να έχουν μεταξύ τους διαφορά μίας κατηγορίας (Β’ με Α’ ΕΠΣΘ στην πρώτη αναμέτρηση και Α’ ΕΠΣΘ με Γ’ Εθνική στη δεύτερη).

Απουσίες λόγω καρτών

Το πιο ενδιαφέρον από τα αυριανά παιχνίδια είναι σίγουρα αυτό ανάμεσα σε Σαρακηνό και Δήμητρα Ευξεινούπολης, με την ομάδα του Γιάννη Φασουράκη να διεκδικεί μέχρι τέλους όπως αναφέρουν τα μέλη της την άνοδο στη Γ’ Εθνική, τη στιγμή που το σύνολο του Στέλιου Αρσένου ενδιαφέρεται πρωτίστως να κλείσει το θέμα της παραμονής στην κατηγορία, προερχόμενο και από νίκη την περασμένη Κυριακή σε βάρος της Νέας Αρτάκης.

Η μοναδική απουσία για το σύνολο του Γιάννη Φασουράκη θα είναι ο Χάνος, καθώς είχε αποβληθεί με κόκκινη στο παιχνίδι με τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ στην Α’ ΕΠΣΘ. Λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας (αν και ελάχιστοι το αντιλήφθηκαν) με τη λήξη της αναμέτρησης με τη Νέα Αρτάκη ο Θεοδωρόπουλος από πλευράς Δήμητρας Ευξεινούπολης δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου για την αυριανή αναμέτρηση, που δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάποιους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί και τόσο πολύ έως τώρα. Εκτός από την άλλη θα είναι και ο Μαυροζούμης που τραυματίστηκε στον αγώνα της περασμένης Κυριακής. Πάντως, ο Στέλιος Αρσένος λόγω καρτών δεν θα έχει στη διάθεσή του την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου τους Θωμαΐδη και Πεπκολάι.

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής

Μία κατηγορία χωρίζει και τους ΕΛ Νηλέας και Ρήγα Φεραίο όπως προαναφέραμε, με τον προπονητή της ομάδας του Βελεστίνου να ανακατεύει κάπως την τράπουλα, αλλά και περιμένοντας για να καταλήξει στην τελική ενδεκάδα την τελευταία στιγμή, αφού και προβλήματα της τελευταίας στιγμής έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, Πάσχος και Σταματόπουλος θα είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών, οπότε αναλόγως προσαρμόζονται και τα πλάνα του τεχνικού επιτελείου.

Από την άλλη, απουσίες μετράει και ο Κυριάκος Κοκκινάκης, με τον προπονητή της ΕΛ Νηλέας να μην έχει στη διάθεσή του τέσσερις τουλάχιστον παίκτες, περιμένοντας και τη σημερινή προπόνηση για να είναι 100% σίγουρος για το ποιοι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν απέναντι στον Ρήγα Φεραίο. Συγκεκριμένα, Αδάμος και Κουβαράς δεν υπολογίζονται καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ ο Αράπογλου θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Απών αναμένεται να είναι και ο Σταμπούλογλου για επαγγελματικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, άλλα δύο παιχνίδια για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Θεσσαλίας έχουν οριστεί για την επόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Πύρασος Ν. Αγχιάλου-Θησέας Αγριάς και Αίας Σούρπης-Αγία Άννα, απ’ όπου θα προκύψουν οι άλλες δύο ομάδες για τα ημιτελικά.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.