Σε ρυθμούς νέας χρονιάς ο Ολυμπιακός Βόλου

Με το νέο διοικητικό σχήμα να αναλαμβάνει δράση

Με το σχήμα επενδυτών να έχει αναλάβει καθήκοντα αλλά και υποχρεώσεις από εδώ και πέρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, πολλά είναι που πρέπει να γίνουν ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, για να διεκδικήσει την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες μέσω μίας ομολογουμένως επίπονης διαδικασίας.

Αυτός ο χαρακτηρισμός ταιριάζει μιας και από τη μία θα κληθεί να διεκδικήσει την πρωτιά στην Α’ ΕΠΣΘ, που αν κρίνουμε από τη φετινή μορφή του πρωταθλήματος, μόνο εύκολο δεν είναι εξ ορισμού κάτι τέτοιο, και αν δεν αλλάξει κάτι θα κληθεί στη συνέχεια να πάρει μέρος σε μπαράζ ανόδου με άλλους πρωταθλητές ΕΠΣ. Όλα αυτά βέβαια ισχύουν με τα τρέχοντα δεδομένα, δηλαδή με το ότι δεν θ’ αλλάξει η διαδικασία, αλλά και ότι δεν θα αλλάξουν και οι όμιλοι στη Γ’ Εθνική, όπως έχουν ζητήσει αρκετές ομάδες με ανοιχτή επιστολή προς την ΕΠΟ, την οποία προσυπογράφει και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Τα βασικά θέματα που προκύπτουν είναι δύο, αυτό του γηπεδικού αλλά και της στελέχωσης του ρόστερ, φυσικά με πρώτο κομμάτι του παζλ τον προπονητή. Το τελευταίο μάλιστα είναι αυτό που καλείται να κλείσει πρώτο για το αγωνιστικό κομμάτι, και παράλληλα να ξεκαθαρίσει ποιοι παίκτες θα παραμείνουν από το φετινό ρόστερ. Ονόματα έχουν ήδη ακουστεί, σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις έχουν γίνει και προτάσεις προς το νέο διοικητικό σχήματα, ενώ κανένα πραγματικά δεν είναι άγνωστο στην προπονητολογία που έχει ήδη αναπτυχθεί. Για παράδειγμα, ποιος θα μπορούσε ν’ αφήσει εκτός αυτής της προπονητολογίας το όνομα του Στέλιου Αρσένου, προερχόμενου από τη Γ’ Εθνική, μετά τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, τον ΑΟ Τρίκαλα και τον ΠΟ Ελασσόνας, στους δύο τελευταίους μάλιστα μόλις φέτος;

Στο γηπεδικό, άγνωστο παραμένει αν ο Ολυμπιακός Βόλου διεκδικήσει για μία ακόμη χρονιά τη Νεάπολη, στην οποία όμως αναμένονται και εργασίες από τον Δήμο Βόλου, ενώ από την άλλη αν δεν βρεθεί λύση με το προπονητικό κέντρο στον Άγιο Γεώργιο, αναζητά και στέγη για την καθημερινότητα της ομάδας! Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άλλη Μεριά είναι στον Ερασιτέχνη, αλλά η σύμβαση ολοκληρώνεται το φθινόπωρο του 2023, οπότε θα πρέπει να βρεθεί λύση κι εκεί αν το ποδοσφαιρικό τμήμα θέλει να διατηρήσει τη χρήση!

Δεν ήταν λίγες οι φορές πάντως που ο εκπρόσωπος της κοινοπραξίας, Γιάννης Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στη σημασία των δημοσίων σχέσεων για το τμήμα, θεωρώντας ότι και μέσω αυτών μπορούν να βρεθούν λύσεις για τους «ερυθρόλευκους».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.