Σε ρυθμούς Σαββάτου ο Ολυμπιακός Βόλου

Παρουσιάζει τον προπονητή, κοιτάει τον Πιερικό

Τα παθήματα από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας αποτελούν παρελθόν για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά παραμένουν τα μαθήματα, καθώς κανείς δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα μία ήττα με σκορ 4-0. Οπότε, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Μανού Καγιέχα κρατά όλα τα στοιχεία και δουλεύει με τους παίκτες πλέον για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πιερικό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 4 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης τις 14:45, με τον Ισπανό τεχνικό να υπολογίζει πλέον στις υπηρεσίες των Ξύδα και Κιτόκο, που όπως αναφέρεται έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και είναι 100% έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Πιερίας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2. Από την άλλη το θέμα με το δελτίο του Ντιαμπί δεν έχει λυθεί («κάπου οι Ομοσπονδίες χάνονται στη… μετάφραση» σχολιάζουν στελέχη της ΠΑΕ), ενώ και ο Στάμου δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις σε πλήρεις ρυθμούς, οπότε δύσκολα θ’ αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Bέβαια, σήμερα Πέμπτη στα γραφεία της η ΠΑΕ παρουσιάζει τον Μανού Καγιέχα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου, με τον Ισπανό προπονητή να τοποθετείται για πρώτη φορά ως τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, αφού μετά τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έκανε αυτός δηλώσεις, αλλά ο συνεργάτης του τεχνικού επιτελείου Γιάννης Λάλας. Δεν αποκλείει κανείς βέβαια στη συνέντευξη Τύπου να υπάρξουν τοποθετήσεις των διοικούντων και για άλλα ζητήματα, πέρα από αυτό του προπονητή.

Σε Ισπανία, Καμερούν και Ομάν

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Καγιέχα βγαίνει εκτός ισπανικών συνόρων, αλλά είναι η πρώτη που δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην Ελλάδα, και ειδικότερα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League 2.

Προερχόμενος από την αυτόνομη επαρχία Καντάμπρια της βόρειας Ισπανίας, ο Καγιέχα ξεκίνησε ως βοηθός προπονητή από την ισπανική Νόχα, ενώ συνέχισε στην ίδια ομάδα ως πρώτος προπονητής από τον Ιανουάριο του 2003 μέχρι και τον Ιούνιο του 2006. Ακολούθησε η ανάληψη καθηκόντων στην ισπανική Σαντόνια, ενώ για ένα χρόνο από το 2007 έως το 2008 υπήρξε σκάουτ της Γκουανταλαχάρα. Στη Νόχα επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2009 και παρέμεινε εκεί για ένα εξάμηνο, ενώ τον Ιούλιο του 2010 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2010 είχε την πρώτη του δοκιμασία εκτός Ισπανίας, όντας προπονητής στην Ουνιόν Ντουάλα του Καμερούν.

Έπειτα υπήρξε προπονητής σε άλλες τέσσερις ισπανικές ομάδες (Λονγκρονιές, Πορτουγκαλέτε, Μπαλμασέντα και Ουνιόν Μπαλομπέδικα, με την περιπέτεια του Ομάν να ακολουθεί αναλαμβάνοντας την Αλ Νασρ το 2016. Τρεις ακόμη ισπανικές ομάδες (Καστεγιόν, Σοκουέγιαμος, και Ντεμπορτίβο Τολέδο) προηγήθηκαν του Ολυμπιακού Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.