Σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκαν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου

Το κρούσμα σε αθλητή έφερε ανησυχία στις τάξεις των ομάδων που χρησιμοποιούν το κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, για προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, το σύνολο των μελών της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκε σήμερα το πρωί στους χώρους του Πανθεσσαλικού προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Οι αρμόδιοι πήραν δείγμα από παίκτες, μέλη του τεχνικού επιτελείου και διοικούντες, με τα αποτελέσματα των τεστ να γίνονται γνωστά μέχρι αύριο το μεσημέρι. Παράλληλα όλοι έλαβαν οδηγίες από στελέχη του ΕΟΔΥ, που συνιστούν αυτοπεριορισμό τουλάχιστον για 14 ημέρες, χρονικό διάστημα που προβλέπεται σε περίπτωση που το ιικό φορτίο είναι χαμηλό και δεν ανιχνεύεται.

Από την άλλη, για τις εξελίξεις έχει ενημερωθεί και η ΕΟΚ, καθώς την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τον αγώνα πρεμιέρας στην έδρα του με αντίπαλο την Αναγέννηση Λαμίας για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το αν θα αναβληθεί η αναμέτρηση εξαρτάται από την ΕΟΚ, κάτι που θα γίνει γνωστό μέχρι αύριο τουλάχιστον. Υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση του Φίλιππου Βέροιας και ενώ είχε γίνει γνωστό ένα κρούσμα στην ομάδα της Ημαθίας, η ΕΟΚ ανέβαλε το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό για την Α2 Εθνική κατηγορία, ωστόσο είναι άγνωστο τι θα πράξει στην περίπτωση του Ολυμπιακού Βόλου. Αν δεν καταγραφούν περισσότερα κρούσματα, τότε υπάρχει περίπτωση το παιχνίδι να οριστεί και να διεξαχθεί κανονικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.