Σέρβα και Ισπανίδα για την επίθεση του Βόλος 2004

Ακολουθούν δύο Ελληνίδες και μία διεθνής τερματοφύλακας

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση πέντε μεταγραφών βρίσκεται η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004, θέλοντας να είναι ενισχυμένη στη δεύτερη σερί χρονιά της στην Α’ Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesiasports», ήδη οι διοικούντες του Βόλος 2004 έχουν συμφωνήσει με επιθετικό που κατάγεται από τη Σερβία, 20 ετών και αναμένεται ν’ αποτελέσει τη βασική επιλογή της Έλενας Κουσκούνη στη γραμμή κρούσης της ομάδας. Η Σέρβα ποδοσφαιρίστρια έχει υπάρξει διεθνής με τις «μικρές» εθνικές της χώρας της, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Από την άλλη, πίσω από τη Σέρβα, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αγωνίζεται μία Ισπανίδα επιτελική μέσος, ηλικίας 25 ετών. Πρόκειται για παίκτρια που έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είχε περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Τρίτη ξένη αναμένεται να είναι η διεθνής τερματοφύλακας η οποία γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και αναμένεται να προσθέσει περισσότερη αξιοπιστία στην εστία της ομάδας.

Αυτές αναμένεται να είναι και οι παίκτριες που θα καταλάβουν θέσεις αλλοδαπών στο δυναμικό του Βόλος 2004, που όμως κινείται και για μεταγραφές Ελληνίδων παικτριών. Συγκεκριμένα, τα μέλη της διοίκησης είναι πολύ κοντά στο ν’ ανακοινώσουν τη συμφωνία με 19χρονη Ελληνίδα χαφ, προερχόμενη από ομάδα Α’ Εθνικής, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Κορασίδων αλλά και την Εθνική Νεανίδων.

Τέλος, μία ακόμη 17χρονη Ελληνίδα, που αγωνίζεται ως αμυντικός στο δεξί άκρο, αναμένεται να είναι παίκτρια του Βόλος 2004 τη νέα χρονιά, με τους υπευθύνους της ομάδας να ποντάρουν και στο δικό της ταλέντο.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.