Σήμερα Τετάρτη η Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη

Στις 18.00 στο Π. Μαγουλάς

Σήμερα Τετάρτη 8/5 θα λάβει χώρα στο Π. Μαγουλάς στις 18.00 η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη. Στο ερώτημα γιατί η επίσημη ανακοίνωση έγινε σήμερα το πρωί, οι άνθρωποι της ΠΑΕ απαντούν ότι η πρόσκληση υπήρχε αναρτημένη στο σάιτ της ΠΑΕ από τις 11 Απριλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Των μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία

«ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η  ΝΙΚΗ 1924 ΠΑΕ»

ΑΡ. ΓΕΜΗ 151930960000

σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 08/05/2024

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (πρακτικό Νο. 53/11-04-2024) και σύμφωνα με το καταστατικό καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ 1924 ΠΑΕ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 08/05/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στον Βόλο του Νομού Μαγνησίας και στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς, για να συζητήσουν και να πάρουν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:

Απολογισμός Διοικητικός και πεπραγμένων της ΠΑΕ

Λοιπά θέματα.

Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παραπάνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση,  πρέπει να καταθέσουν τα αποθετήρια των μετοχών τους είτε στο ταμείο της εταιρείας, είτε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, είτε σε οποιαδήποτε Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία στην Ελλάδα και να προσάγουν στη Διοίκηση της εταιρείας τα αποδεικτικά της καταθέσεως, καθώς και τα πληρεξούσια των τυχόν αντιπροσώπων τους πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημέρα που ορίζεται πιο πάνω για τη σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Βόλος, 11/04/2024

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.