Στέλιος Κολόζος: Το παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι «dead line»

Παρέμβαση θέλοντας να τοποθετηθεί για θέματα που αφορούν στην ομάδα της Νίκης Βόλου, έκανε ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής κ. Στέλιος Κολόζος, μιλώντας στο Blue Heart, στέλνοντας το μήνυμα προς άπαντες πως η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα, αφού όσο στοίχισε η ομάδα τα προηγούμενα δύο χρόνια, στοιχίζει, φέτος, έως τώρα. Ο κ. Κολόζος, αναφερόμενος στην αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα ανέφερε πως «Η ομάδα είχε ηγέτη. Απέκτησε και τον Σωτήρη Μπαλάφα για ηγέτη να τους καθοδηγεί και τον Καμπαγέρο τον απέκτησε για ηγέτη, έχει και τον Αποστολίδη για ηγέτη. Η ομάδα έχει ηγέτες. Για να μην αναφέρουμε το πρόβλημα των τραυματισμών που έχει η ομάδα. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι από το παιχνίδι με τον Ιάλυσο, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο από την εικόνα της ομάδας. Δεν είμαστε τρελοί για να είμαστε ευχαριστημένοι. Η διοίκηση από την Κυριακή, μόλις τελείωσε το παιχνίδι, είναι πάνω στο πρόβλημα της ομάδας, κάνει κινήσεις, ήδη έχει κάνει κινήσεις. Δεν κάνουμε βιαστικές κινήσεις. Πολλοί θα δώσουν εξετάσεις στο παιχνίδι με το Αιγάλεω. Το παιχνίδι με το Αιγάλεω είναι «dead line» και από τη διοίκηση και από τον κόσμο και απ’ όλους. Δεν είναι χαζοί αυτοί που βάζουν τα λεφτά. Το παρακολουθούν το θέμα. Στο γήπεδο πρέπει αυτοί που παίζουν μπάλα να αποδείξουν ότι αξίζουν τα λεφτά που παίρνουν».

«Ας έρθουν να γίνουν γενικοί αρχηγοί, τεχνικοί διευθυντές»
Ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου έκανε κάλεσμα, αντί να βγαίνουν στα ραδιόφωνα και να παραπονιούνται κάποιοι, να πάνε κοντά στην ομάδα, να την στηρίξουν. «Ένα καλοκαίρι έχουμε βαρεθεί να απαντάμε, να ακούμε τους ίδιους και τους ίδιους. Μπορούν να έρθουν στην ομάδα γιατί έχουν άποψη να γίνουν γενικοί αρχηγοί, τεχνικοί διευθυντές, γενικά να έρθουν κοντά στην ομάδα. Γιατί εκ του ασφαλούς μ’ ένα τηλέφωνο να λένε την άποψή τους είναι πολύ εύκολο. Όταν τρέχεις όμως και διοικείς μία ομάδα έχει αγώνα μεγάλο και ασχολείσαι όλη τη μέρα. Παρατάς δουλειές, οικογένειες και όλα. Ήμασταν Νίκη και με τον Πάτση, τον Γιδόπουλο, τον Δαλούκα, τον Ιμεράι και θα είμαστε Νίκη και με τον επόμενο και θα βοηθάμε καλοπροαίρετα, απ’ οποιοδήποτε πόστο».

«Χρησιμοποίησαν τη Νίκη για τις εκλογές»
«Καρφιά» κατά όσων χρησιμοποίησαν, όπως θεωρεί, τη Νίκη Βόλου για πολιτική εκμετάλλευση στις εκλογές, άφησε ο κ. Κολόζος. Όπως επεσήμανε «Κάποιοι Νικιώτες που δήθεν στεναχωρήθηκαν, με κάποιους γιους που γράφουνε στα Facebook, δεν είναι τόσο μεγάλη η στεναχώρια τους γιατί πολλοί χρησιμοποίησαν τη Νίκη πάλι για τις εκλογές, πολλοί χρησιμοποίησαν τη Νίκη για να γίνουν γνωστοί. Οι συγκεκριμένοι γράφουν χαζομάρες και να ξέρουν πως η διοίκηση παρακολουθεί τα πάντα. Δεν μπορεί όταν σήκωνε ο επόπτης τη σημαία να κοιτούσες τον ουρανό για να δει μήπως πετούσε αετός και τώρα ξαφνικά έχει άποψη για το ποδόσφαιρο. Να ηρεμήσουν όλοι, η ομάδα είναι σε καλά χέρια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.