Στη Νίκη το ντέρμπι, 84-72 τον Ολυμπιακό Βόλου

Στο κλειστό της Νέας Ιωνίας

‘Εχοντας το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Νίκη Βόλου πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον συμπολίτη της Ολυμπιακό Βόλου, χάρη στο τελικό 84-72, σε ένα  γεμάτος κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Από τη μία ο Ολυμπιακός Βόλου δεν καθοδηγήθηκε από τον προπονητή του Γιώργο Βλιώρα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση που τον κράτησε μακριά από το κλειστό της Νέας Ιωνίας, και από την άλλη η Νίκη ξεκίνησε πολύ δυναμικά, έχοντας τελικά έναν εξαιρετικό Σάκη Κουτίνα, που έκλεισε το παιχνίδι με 29 πόντους, συμπεριαμβανομένων τεσσάρων εύστοχων τριπόντων. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο δεκάλεπτο η Νίκη σημείωσε 18 από τους 24 πόντους της με τρίποντα!

Σταθερά λοιπόν οι «κυανόλευκοι» κρατούσαν το προβάδισμα στο σκορ, με τον Κουτίνα να σκοράρει κατά βούληση και τους, Λόλα, Μπουρδάνο και Σαριμπαλίδη να δίνουν ανάσες όταν χρειάστηκε. Φιλότιμες ήταν οι προσπάθειες από εκεί και πέρα των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου να κρατήσουν την ομάδα τους κοντά στο σκορ, με τους Ίλτσογλου και Σιμάκη να τελειώνουν το παιχνίδι με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Tα δεκάλεπτα: 24-18, 45-36, 63-55, 84-72

Νίκη Βόλου (Μαύρος-Κοσμάτος): Νίκολης 3 (1), Ζησόπουλος, Κουτίνας 29 (4), Λόλας 14, Σαριμπαλίδης 11 (3), Μπουρδάνος 11 (3), Καλλές 3, Σπανόπουλος 9 (1), Ξενιτίδης 4, Σούλης, Σιάνος, Δελεντζές.

Ολυμπιακός Βόλου (Μυριντζής): Αγκρής, Νίκολης, Γκοντόπουλος 11 (3), Μουρατίδης 9, Αναγνωστόπουλος 7 (1), Καραμήτσος, Ίλτσογλου 15 (5), Σταθούρος, Σιμάκης 13 (1), Παρασκευάς 7, Γουάμπα 10.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.