Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ ο Ολυμπιακός Βόλου για την απώθηση του βοηθού διαιτητή

Στο παιχνίδι με την ΑΕΠ Κοζάνης

Αρκετές υποθέσεις έχει να μελετήσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδριάζει το απόγευμα (16:00) της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου, και στο μικροσκόπιό της μπαίνει και η απώθηση του πρώτου βοηθού διαιτητή στο παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΠ Κοζάνης.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται σε απολογία, και είναι δεδομένο ότι δεν θα αποφύγουν την τιμωρία αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, περιμένοντας το ύψος της ποινής.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και ΑΕΠ Κοζάνης ολοκληρώθηκε, ο α’ βοηθός διαιτητή Γιώργος Γιοβάνης κατευθύνθηκε μόνος του προς τα αποδυτήρια, όταν αντιλήφθηκε ότι είχαν μπει άτομα στον αγωνιστικό χώρο. Έστω και αν έμεινε πίσω, ένα από αυτά τα άτομα τον πλησίασε και τον απώθησε, με αποτέλεσμα ο Γιοβάνης να βρεθεί στο έδαφος.

Όλα τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικητικοί έσπευσαν να προστατεύσουν τον α’ βοηθό διαιτητή, αλλά η ζημιά για τους «ερυθρόλευκους» έγινε και τώρα όλοι περιμένουν να δουν αν και τι τιμωρία θα προκύψει…

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι με ανακοίνωσή του στη συνέχεια ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου είχε καταδικάσει το περιστατικό, αφήνοντας αιχμές για πιθανή προβοκάτσια σε βάρος της ομάδας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.