Στην τελική φάση οι Νεανίδες του Ολυμπιακού Βόλου

Στην 8άδα με τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας

Στις “8” καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων, κατάφεραν να περάσουν οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου με 2 νίκες στο ειδικό πρωτάθλημα

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου επικρατώντας του ΓΑΣ Άμφισσας με 40-63 έκανε το 2 στα 2 στον Β’ όμιλο και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση, που θα πραγματοποιηθεί από 18-23 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δεκάλεπτα: 4-23, 9-42, 25-52, 40-63

ΓΑΣ Άμφισσας (Φαρόπουλος): Λίβα 6, Τσικνή Χ, Τσικνή Π., Καραηλία 12, , Σγουρομάλη, Καραγιάννη 5 (1), Υφαντή 9, Ξενοκώστα 8, Ξεπλάτη, Τσαρούχα, Αναγνωστοπούλου

Ολυμπιακός Βόλου:  (Παπαθανασίου-Δέρβος): Ράπτη 6, Πολύζου Κ 5, Ρωμούδη 1, Νιφόρου, Λογοδότη 6, Καραστάθη 10 (1), Κοτοπούλη 18, Φούτρα, Πορτοφέρι, Νταιάκη 16 (1), Οικονομίδου 1, Γκιντσίδη, Πολύζου Α.

Στο πρώτο ματς ο Ολυμπιακό κέρδισε την Νικόπολη Πρέβεζας 74-49, ενω σε αλλο ματς είχαμε Νικόπολη Πρέβεζας-ΓΑΣ Άμφισσας 59-57

Σε ανάρτηση του τμήματος αναφέρεται: “Ο στόχος έγινε πραγματικότητα. Με σκληρή δουλειά, με ομαδικό πνεύμα και με την αμέριστη συμπαράσταση γονιών, Διοικούσας Επιτροπής και Διοίκησης, η ομάδα νεανίδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ανήκει από σήμερα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες και ως πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας, θα πάρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως κορίτσια 13-17 χρόνων, προσπαθούν και πετυχαίνουν τους στόχους που βάζουν, δουλεύοντας σκληρά, μαθαίνοντας έτσι ταυτόχρονα να βάζουν ψηλά τον πήχη σε κάθε εγχείρημα στη ζωή τους. Όλες τους άριστες μαθήτριες, συνδυάζουν με εκπληκτικό τρόπο, μαθήματα και αθλητισμό. Δεν υπάρχει πραγματικά μεγαλύτερη ευτυχία και ικανοποίηση να δουλεύει κανείς με τέτοια κορίτσια.

Σήμερα στη Ν. Ιωνία, ζήσαμε πολύ όμορφες πράγματι στιγμές. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν και μας συμπαραστάθηκαν και κυρίως αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας, κάθε στιγμή. Κι επειδή οι παρέες γράφουν ιστορία, το μικρό …Γαλατικό χωριό μας, συνεχίζει με εντυπωσιακό τρόπο τη λαμπρή ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ. Πάμε κοριτσάρες, τα καλύτερα είναι μπροστά σας…”

Στο Βόλο βρέθηκε και η πρώην διεθνής Εβίνα Μάλτση με τον Ολυμπιακό να προσκαλεί τον κόσμο στην ημερίδα: “Καλωσορίζουμε στον Βόλο την κορυφαία Εβίνα Μάλτση και καλούμε όλες και όλους που αγαπούν το γυναικείο μπάσκετ να έρθουν αύριο Μ Δευτέρα στις 13.30 στο ΕΑΚ Βόλου στην ημερίδα με ομιλήτρια την κορυφαία Ελληνίδα μπασκετμπολίστρια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.