Στο προσκήνιο Αποστολίδης και Ντινιωτάκης στη Νίκη

Οι περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών που ο ένας φόρεσε τη φανέλα της Νίκης τη σεζόν της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ και ο άλλος τη χρονιά που μας πέρασε απασχολούν τους κυανόλευκους.

Ο πρώτος είναι ο τερματοφύλακας Μανώλης Αποστολίδης (φωτό), για τον οποίον στο ρεπορτάζ της Τρίτης (31/7) το Magnesiasports είχε γράψει μόνο ότι πρόκειται για παίκτη ανώτερων κατηγοριών και πολύ έμπειρο που είχε περάσει από την ομάδα. Ο δεύτερος είναι ο Γιάννης Ντινιωτάκης, στην υπόθεση του οποίου υπήρξε μία επαναθέρμανση τον τελευταίο καιρό, και αν οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει, είναι αίσιες, τότε θα μιλάμε για ανανέωση της συνεργασίας του 24χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε ανοικτή την πόρτα της Νίκης όλο αυτό το διάστημα, αν και συζήτησε και με άλλες ομάδες ως επαγγελματίας που είναι.

Για τον Γιάννη Αποστολίδη δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο 35χρονος Καβαλιώτης τερματοφύλακας ήταν  φύλακας-άγγελος της εστίας της Νίκης τη σεζόν 2013-14, καταγράφοντας εκείνη τη χρονιά ως βασικός και αναντικατάστατος, 40 (!) συμμετοχές με τη βολιώτικη ομάδα και φυσικά στο τέλος πανηγύρισε την ιστορική άνοδο στη Σούπερ Λιγκ αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του οι φίλοι της Νίκης θα ενθουσιαστούν, αφού έχουν συνδέσει τον συγκεκριμένο παίκτη με μία μεγάλη στιγμή, για την οποία ο ίδιος είχε τεράστια συμβολή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όνομά του όχι απλώς εξετάζεται, αλλά έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση, στην οποία θα απαντήσει το πιθανότερο ως την Παρασκευή. Ο Αποστολίδης έχει αγωνιστεί συνολικά στην ομάδα της γενέτειρας του, την Καβάλα, για εννιά συνολικά χρόνια της καριέρας του, ενώ εκτός της Νίκης έχει παίξει σε Θερμαϊκό, Πανθρακικό, ΑΕΛ, Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν στον Α.Ο. Τρίκαλα, από τον οποίον έμεινε ελεύθερος τον Ιούνιο. Συνολικά έχει 171 συμμετοχές στη Football League και 70 στη Γ’ Εθνική.

Από κει και πέρα ο Ντινιωτάκης είναι ένας ποδοσφαιριστής, που εντυπωσίασε με την ταχύτητα και τη δύναμή του, από το τέλος του φετινού Γενάρη που αγωνίστηκε στη Νίκη ως και τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Αν μείνει, είναι πολύ πιθανό να υπολογίζεται περισσότερο για τα άκρα της άμυνας, ώστε να ανεβαίνει συνέχεια ως ένα πολύ επιθετικό φουλ-μπακ, εφόσον η Νίκη φέτος σκοπεύει να γίνει πολύ πιο επιθετική, παρά για τη μεσοεπιθετική γραμμή, όπου στις πτέρυγες υπάρχουν οι Δωματάς και Κέρι.

Η δικιά του περίπτωση θα ξεκαθαρίσει μέχρι την Πέμπτη (2/8) το πολύ και σίγουρα, αν όλα πάνε καλά, η παραμονή του θα χαροποιήσει τον κόσμο της ομάδας.

Να σημειωθεί επίσης ότι είναι πολύ πιθανόν στην ανακοίνωση της αποστολής της Νίκης το Σάββατο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει στα Χάνια τη Δευτέρα, να μην υπάρχουν κάποιοι παίκτες, που είχε ήδη ανακοινωθεί επίσημα η παραμονή τους. Μάλιστα ισχυρό είναι το ενδεχόμενο κάποιοι να δοθούν δανεικοί σε άλλη ομάδα Γ’ Εθνικής.

Ακόμη, για τον νεαρό στόπερ που προπονείται με τη Νίκη και έχει συμφωνήσει με τους κυανόλευκους, δημοσίευμα φέρει την ομάδα, που τον είχε δώσει δανεικό πέρσι, να επιθυμεί την επιστροφή του, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι θα δυσκολέψει η προσπάθεια του ποδοσφαιριστή να πάρει το δελτίο του.

Τέλος, να τονιστεί ότι στην προπόνηση της Τετάρτης (1/8) δόθηκε έμφαση σε πρόγραμμα αερόβιας αντοχής και τακτικής, ενώ όλα κυλούν ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.