Στον έναν βαθμό παρέμεινε η διαφορά ανάμεσα σε Πύρασο και Αγία Άννα (φωτογραφίες)

Νίκη 4-2 για την Αγία Άννα επί του ΓΣ Αλμυρού
Πρωταθλητής την Κυριακή και στο… νήμα!

Δεν έβγαλε πρωταθλητή η προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, με τους Πύρασο και Αγία Αννα να επικρατούν σε βάρος των Ακρόπολης και ΓΣ Αλμυρού αντίστοιχα, έστω και με περιπετειώδη τρόπο. Έτσι η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες έμεινε στον έναν βαθμό (30 ο Πύρασος και 29 η Αγία Άννα), οπότε όλα κρίνονται στην τελευταία αγωνιστική.

Επιμέλεια-ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Σε περίπτωση ισοβαθμίας (με ήττα του Πυράσου από τον Τοξότη και ισοπαλία της Αγίας Άννας στην έδρα του Αίαντα Σούρπης) η Αγία Άννα έχει το πλεονέκτημα. Οπότε ο Πύρασος παίζει για τη νίκη, ενώ η Αγία Άννα ελπίζει σε στραβοπάτημά του και ποντάρει και στη δική της επικράτηση. Όλα αυτά την ερχόμενη Κυριακή!

Στα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής, ο Πύρασος είδε την Ακρόπολη να προηγείται 0-1 στο 5’, αλλά ο Αραπίτσας στο 25’ και στο 27’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη. Μάλιστα ο Βλάχος στο 37’ έκανε το 3-1 για το σύνολο της Νέας Αγχιάλου. Ωστόσο στο 62’ ο Τσουκάλης και πάλι μείωσε για την Ακρόπολη σε 3-2, όμως ο Βλάχος στο 74’ και ο Μιχόπουλος με κεφαλιά στο 84 διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 υπέρ του Πυράσου.

Την ίδια στιγμή η Aγία Άννα επικρατούσε κι αυτή περιπετειωδώς σε βάρος του ΓΣ Αλμυρού 4-2. Ο Μπαράκου με αυτογκόλ στο 10’ μετά από σέντρα του Κορέτα έκανε το 1-0, ενώ στο 33’ ο Τσελεπής έκανε το 2-0 με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο ΓΣ Αλμυρού όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έκανε το 2-1 στο 50’ με τον Mπαράκου να κάνει την  προβολή σε σέντρα του Κοντοβά, ενώ ακολούθησε το 2-2 στο 57’ από τον Ζαντιώτης με σουτ έξω από την περιοχή! Στο 72’ όμως ο Πετράκος έκανε το 3-2 μετά από φάση διαρκείας για την Αγία Άννα, που «σφράγισε» τη νίκη στο 89’ μετά από μακρινή μπαλιά του Φλίγκου με αποδέκτη τον Παπαδημητρίου που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Κοιτούν τη νέα χρονιά

Την ίδια στιγμή απέναντι στις αντιπάλους των διεκδικητών του τίτλου, Ρήγας και Σαρακηνός πήραν τα θετικά αποτελέσματα και περιμένουν την ολοκλήρωση των πλέι οφ για να δουν την επόμενη χρονιά.

Ο Ρήγας επικράτησε σε βάρος του Τοξότη 2-0, με τις αλλαγές του Λάκη Μπακάλη να κάνουν τη διαφορά.  Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αγροκώστας στο 75’ έκανε το 1-0, ενώ ο Γάρος στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Από την άλλη, ο Σαρακηνός ήταν καταιγιστικός επικρατώντας 5-0 σε βάρος του Αίαντα Σούρπης. Στο 10’ ο Αραμπατζής με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 ενώ στο 39’ με απευθείας κόρνερ του Αντωνίου στο δεύτερο δοκάρι έγινε το 2-0. Στο 55’ ο Αραμπατζής με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Θεοχάρη πέτυχε το 3-0, ενώ στο 72’το  4-0 έκανε στον αιφνιδιασμό ο Κ. Δημόπουλος. Τέλος, στο 75’ ο Νιαώτης με σουτ έξω από την περιοχή στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Η βαθμολογία πλέον έχει ως εξής:

  1. Πύρασος 30
  2. Αγία Άννα 29
  3. Ρήγας Φεραίος 24
  4. Σαρακηνός 17
  5. Αίαντας Σούρπης 16
  6. Αλμυρός 13
  7. Τοξότης 10
  8. Ακρόπολη 6

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.