Στον Βόλο ο Ελευθερόπουλος, ετοιμάζεται για την έναρξη η Νίκη Βόλου

Στην τελική ευθεία όλες οι εξελίξεις με την άφιξη Παπακωνσταντίνου

Ενώ όλοι περιμένουν την άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στην Ελλάδα, για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στις ανανεώσεις και τα μεταγραφικά, ο προπονητής της Νίκης Βόλου Δημήτρης Ελευθερόπουλος βρίσκεται πλέον στην πόλη και οι «κυανόλευκοι» προετοιμάζονται για την έναρξη της προετοιμασίας.

Η άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου θα δρομολογήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού προηγηθεί η συμμετοχή του στο σημαντικό ΔΣ της Super League 2, το μεσημέρι της Τρίτης 1 Αυγούστου στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι το ΔΣ έχει στη θεματολογία του μεταξύ άλλων την έγκριση της προκήρυξης για το πρωτάθλημα της περιόδου 2023-24, με τις ομάδες να καλούνται ν’ αποφασίσουν τη μορφή του και αν θα χρειαστεί να υπάρξει διαδικασία πλέι οφ και πλέι άουτ.

Ήδη η Νίκη έχει προχωρήσει σε κάμποσες ανανεώσεις συμφωνιών με ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη χρονιά, ενώ έχουν ήδη υπάρξει συμφωνίες με τους Λίταινα, Να’ά και έπεται συνέχεια με τους Γκαραβέλη και Κραβαρίτη. Δεν είναι οι μόνοι όμως, καθώς η ενίσχυση σε όλες τις γραμμές συνεχίζεται, με φόντο και τις ανάγκες που υπάρχουν, ειδικά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Άλλωστε, τις επόμενες ημέρες, και ενώ η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 7 Αυγούστου, αναμένεται τμηματικά οι παίκτες που θα φορούν τα κυανόλευκα και τη νέα χρονιά να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες εξετάσεις και τη διεξαγωγή των καθιερωμένων εργομετρικών τεστ. Από εκεί και πέρα αναλόγως θα διαμορφώσει και το προπονητικό πρόγραμμα για τον κάθε ποδοσφαιριστή το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.