Συνεχίζει και ελπίζει η Νίκη Βόλου…

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Νίκης Βόλου μετά και την ισοπαλία απέναντι στη Σαντορίνη, σε ένα παιχνίδι που σίγουρα οι «κυανόλευκοι» έπρεπε να πάρουν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία, με την οποία ολοκληρώθηκε το παιχνίδι. Μία ισοπαλία που μοιάζει με ήττα, αν αναλογιστεί κανείς ότι εδώ και πέντε αγωνιστικές η Νίκη Βόλου αγνοεί τη χαρά της κατάκτησης τριών βαθμών σε μία αναμέτρηση.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των «κυανόλευκων» Στάικος Βεργέτης ήταν σαφής, τονίζοντας ότι αν αυτός είναι το πρόβλημα στην ομάδα τότε αυτός είναι που θα πρέπει να φύγει. Σ’ αυτήν τη φάση τουλάχιστον, ο Αρκάς προπονητής δεν βρίσκεται στο στόχαστρο της διοίκησης σε τέτοιο βαθμό ώστε να ακολουθήσει η απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Στάικος Βεργέτης θα είναι κανονικά στον πάγκο των «κυανόλευκων» στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Καλαμάτα, εκτός και αν ο ίδιος αποφασίσει κάτι διαφορετικό, που ωστόσο θα αποτελούσε μεγάλη έκπληξη αν συνέβαινε. Η αποστολή της Νίκης πάντως αναμένεται να είναι δύσκολη, εξαιτίας από τη μία των αρνητικών αποτελεσμάτων που έχουν προκύψει έως τώρα στο πρωτάθλημα και που επηρεάζουν την ψυχολογία της ομάδας, και από την άλλη εξαιτίας της δυναμικής που έχει ο ερχόμενος αντίπαλος έως τώρα, φιγουράροντας στην πρώτη θέση της κατάταξης του Νοτίου Ομίλου, με 11 βαθμούς.

Θέλει μόνο τρεις βαθμούς…

Στόχος λοιπόν για τη Νίκη Βόλου το Σάββατο δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να αλλάξει κάπως το κλίμα, και να αποκτήσουν όλοι καλύτερη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι παίκτες από την πλευρά τους καλούνται ν’ αποδείξουν ότι όλα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής οφείλονται σε μία πολύ κακή συγκυρία. Αν από την άλλη δεν έρθει το θετικό αποτέλεσμα κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος αυτήν τη στιγμή για το τι θα ακολουθήσει. Βέβαια, με τη μορφή που έχει το φετινό πρωτάθλημα και με τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγεται, οποιαδήποτε αλλαγή που θα φέρει νέα αρχή μπορεί να εμπεριέχει και μεγάλο ρίσκο…

Δυσαρέσκεια υπάρχει και στις τάξεις των οπαδών η οποία εκφράστηκε και με τις ανακοινώσεις των οργανωμένων μετά το παιχνίδι με τον αστέρα Βλαχιώτη, αλλά σίγουρα η εσωστρέφεια δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να βοηθήσει σε κάτι. Παυσίπονο βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι άλλος από τις νίκες…

Aγωνιστικά απομένει να ξεκαθαρίσει αν είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί ο Τζοβάρας που ταλαιπωρείται από θλάση μετά το παιχνίδι με τον Ιάλυσο, έχοντας προλάβει ν’ αγωνιστεί μόνο σε εκείνη την αναμέτρηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.