Τα κενά στον Ολυμπιακό Βόλου και η μετάθεση της έναρξης της Γ’ Εθνικής

Ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται

Όσον αφορά την προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου, με την 7η εβδομάδα να ολοκληρώνεται, η νίκη επί του ΑΟ Υπάτου έφερε χαμόγελα και ως αποτέλεσμα αλλά και βάζοντας τέλος στην αφλογιστία, ενώ ο Σάκης Θεοδοσιάδης δοκίμασε και πάλι αρκετά πράγματα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Στάχτη τα μάτια πάντως δεν πέφτει. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ελλείψεις και αυτό το ξέρουν αλλά και το παραδέχονται και τα μέλη του και περιμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά παίκτες που θα παραμένουν ελεύθεροι. Πάντως όσοι παίκτες αγωνίστηκαν απέναντι στον ΑΟ Υπάτου είχαν αποθεραπεία σήμερα με τους υπόλοιπους να κάνουν προπόνηση και μάλιστα έντονη, ενώ αύριο Τρίτη έχει δοθεί σε όλους ρεπό. Οπότε, άπαντες επιστρέφουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Τετάρτη.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν θ’ αρχίσει σύμφωνα με τον αρχικό ορισμό αρχές Οκτωβρίου, αλλά σίγουρα μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του ίδιου μήνα και αν… Η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση δηλώσεων συμμετοχής ήταν μεν χθες αλλά ουσιαστικά δίνεται παράταση.

Εξάλλου, η ΕΠΟ συνεδριάζει για το Μητρώο και τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε αυτομάτως δύο εβδομάδες προστίθενται στο καλεντάρι μέχρι την έναρξη από την αρχική ημερομηνία. Με το τοπίο μάλιστα να παραμένει θολό και για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής, είναι αμφίβολο ότι δεν θα περάσει όλος ο Οκτώβριος χωρίς δράση…

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.