Τέσσερις ανανεώσεις ήδη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ξενοδόχοφ, Παπακώστας, Κατσούκης και Φιλίποβιτς συνεχίζουν στους «ερυθρόλευκους»

Οι κινήσεις για τον σχηματισμό του ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου έχουν ήδη γίνει σε μεγάλο βαθμό, όπως τόνισε και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Βαζάκας, στην παρουσίασή του από τη διοίκηση του συλλόγου, και ήδη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Magnesiasports» τέσσερις τουλάχιστον παίκτες έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν για μία ακόμη χρονιά την καριέρα τους στους «ερυθρόλευκους».

Ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας στη Super League 2, ξέροντας τις δυσκολίες της δεύτερης εθνικής κατηγορίας, στην οποία έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν, και φυσικά ξέρει καλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ιγκόρ Φιλίποβιτς από την άλλη ήταν ίσως ο μοναδικός από τους ξένους παίκτες που προσέφερε ουσία στον Ολυμπιακό Βόλου την τελευταία αγωνιστική περίοδο, και ήταν αναμενόμενη η θέληση της διοίκησης να τον διατηρήσει στις τάξεις της. Οπότε ο Σέρβος θα συνεχίζει να είναι από τις βασικές αμυντικές λύσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Παράλληλα, ο νεαρός Κατσούκης εξέθεσε όσους τον κρατούσαν στον πάγκο ή εκτός αποστολής την τελευταία αγωνιστική περίοδο, και όταν πήρε χρόνο συμμετοχής έδειξε ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό ταλέντο που αν δουλευτεί όχι μόνο θα προσφέρει αγωνιστικά στον Ολυμπιακό Βόλου αλλά θα έχει και σημαντική μεταπωλητική αξία, δεδομένου ότι αν συνεχίσει να εξελίσσεται θα μπει σίγουρα στο στόχαστρο και άλλων ομάδων. Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε εξάλλου η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για την παραμονή και του νεαρού κεντρικού αμυντικού Γιώργου Παπακώστα, θεωρώντας ότι μπορεί να δώσει λύσεις και τη νέα χρονιά.

Βέβαια δεν είναι οι μόνο που διοίκηση και τεχνικό επιτελείο θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας, με τον Ιάσονα Παπαδημητρίου να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για τη νέα χρονιά, ενώ παρελθόν θα πρέπει να λογίζεται ήδη ότι αποτελούν οι Ερέρα, Κολέλα και Τζούριτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.