Θ’ αλλάξει και το γήπεδο για το Πανιώνιος Ν.Ι.-Ολυμπιακός Βόλου;

Ακόμη και τώρα παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο

Η ΕΠΣ επικαλείται  λόγους ασφαλείας και άλλαξε ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα για την 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας, ανάμεσα σε Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και Ολυμπιακό Βόλου, και η συζήτηση ακόμη και για αλλαγή γηπέδου ήταν στο κάδρο από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπως είχε αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ το «Magnesiasports», αλλά και παραμένει ακόμη και τώρα ανοιχτό.

EAK Βόλου και Νεάπολη ήταν γήπεδα τα οποία έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων της εβδομάδας που ολοκληρώνεται, αλλά για διαφορετικούς λόγους για το καθένα, δεν κατέστη δυνατό να επιλεγεί κάποιο από αυτά.

Από την άλλη, οι λόγοι ασφαλείας που αναφέρονται; Μπορεί να υποθέσει και να κρίνει κανείς ότι το Βασδέκειο και η περιοχή που βρίσκεται δεν προσφέρονται για επίσημο παιχνίδι με μαζική παρουσία κόσμου, ενώ η Ένωση έχει υπογραμμίσει σε πολύ πρόσφατη ανακοίνωσή της ότι σε κάθε περίπτωση δεν θ’ ανεχθεί καμία νέα ένταση σε αγώνα διοργάνωσή της, τονίζοντας μάλιστα ότι: «Σε περίπτωση επανάληψης της παραμικρής μορφής βίας, θα υπάρχει σε πρώτο βαθμό οριστική διακοπή του αγώνα και σε δεύτερο βαθμό οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της Ένωσης».

Από την άλλη και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς έχει κληθεί σε απολογία ήδη τρεις φορές και ακολουθεί και τέταρτη μετά τον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, είχε εκδώσει ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για κούραση μετά από κάθε κλήση και καλώντας τον κόσμο να βάλει πλάτη για την ομάδα.

Πάντως, οι υπεύθυνοι διεξαγωγής της αναμέτρησης για την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, έκριναν ότι ο αρχικός ορισμός δεν βολεύει σε πολλά θέματα, με προχωρημένη μάλιστα και την ώρα έναρξης. Το μεσημέρι της Τετάρτης μοιάζει πιο ευνοϊκό, χωρίς να πρέπει να θεωρείται 100% δεδομένο (ακόμη και τώρα) ότι το Βασδέκειο θα είναι τελικά το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση, ενός κατά τ’ άλλα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος…!

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.