Θέλει δράση η Νίκη και περιμένει…

Καλή επιτυχία στη Νίκη Βόλου εύχονται οι γιοι του προπονητή της ομάδας, Στάικου Βεργέτη, σε ευχετήριο βίντεο που ανήρτησαν οι «κυανόλευκοι», ωστόσο για να έρθει η επιτυχία πρέπει να έρθει και η δράση, κάτι που δεν έχει φανεί ακόμη στην άκρη του τούνελ.

Το πότε θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκαθαρίσει, ούτε καν πότε οι παίκτες θα είναι σε θέση να μπορέσουν να επιστρέψουν στις προπονήσεις, με τους περισσότερους που προέρχονται εκτός Βόλου να βρίσκονται ακόμη στις ιδιαίτερές του πατρίδες. Όλοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα αλλά αυτό δεν είναι αρκετό…

Πώς ν’ αρχίσει όμως το πρωτάθλημα, όταν υπάρχει θέμα με το πιστοποιητικό συμμετοχής για πολλές ομάδες, κάτι που τονίζουν σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τα στελέχη της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην έχει συνεδριάσει από τη μία, και από την άλλη αρκετές ΠΑΕ να μην έχουν καταθέσει καν τα απαραίτητα δικαιολογητικά; Όλα αυτά βάζουν εμπόδια, με τους «κυανόλευκους» να έχουν υπογραμμίσει όλες αυτές τις καταστάσεις και να περιμένουν αποτελεσματική αντίδραση από τους υπευθύνους και τη διοργανώτρια Αρχή.

Ακολουθούν οι συνεργασίες και οι προσθήκες

Από την αδράνεια πάντως καλύτερη είναι η κινητικότητα, οπότε και η ΠΑΕ Νίκη αναμένεται σύντομα να κάνει γνωστή την αργεντίνικη ομάδα με την οποία θ’ αναπτύξει συνεργασία για δανεικούς παίκτες, οπότε θα φανεί αν θα υπάρξει κάποια προσθήκη στο ρόστερ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού φέτος.

Από την άλλη, Έλληνας και ξένος είναι στο στόχαστρο των «κυανόλευκων». Οπότε μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.