Θέλει γκολ εκτός έδρας …για νίκη

Από αυτό το Σάββατο η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, θέλει να είναι πιο αποτελεσματική, θέλοντας γκολ για νίκη, στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στους Νέους Επιβάτες.

Ο Ολυμπιακός ως τώρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει μόλις πέντε βαθμούς σε 5 παιχνίδια… και εκτός έδρας, το χειρότερο είναι, ότι δεν έχει πετύχει γκολ παρά τη  δημιουργία φάσεων, καθώς του έλειπε η αποτελεσματικότητα και η τύχη.

Σίγουρα η βαθμολογική θέση του Ολυμπιακού δεν είναι ανάλογη με την εικόνα και την προσπάθεια που καταβάλουν σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη και η τεχνική ηγεσία που είδε χθες να μην είναι στην προπόνηση λόγω ίωσης οι Κυρίτσης και Βρονταράς, περιμένει την βελτίωση στην τελική προσπάθεια.

Στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου αρχίζοντας την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές  για το ματς που έχουν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, φάνηκαν να έχουν “πεισμώσει” από το γεγονός ότι έχουν χάσει παιχνίδια που δικαιούταν βάσει απόδοσης να κερδίσουν …και θέλουν στα δυο ματς του 2022 να αλλάξουν την κατάσταση.

Πάντως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν εύκολο αγωνιστικό έργο στο φινάλε του 2022, με ματς Σάββατο (17/12) με τον Κεραυνό και μετά στο Βόλο Τετάρτη (21/12) με ΠΟΕ, ενώ θα επιστρέψουν στη δράση από εκεί και πέρα, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στις 8 Ιανουαρίου 2023 με το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Εδεσσαϊκό.

Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη καλούνται να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν απέναντι στους ερχόμενους αντιπάλους τους, καλούμενοι να αυξήσουν τη βαθμολογική τους συγκομιδή. Αγωνιστικά, αναμένεται να τεθούν υπό τις οδηγίες του Σάκη Θεοδοσιάδη και οι Κυρίτσης, Βρονταράς ώστε όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι και ενόψει μίας ακόμη αναμέτρησης που θα διεκδικήσουν νίκη και βαθμούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.