Θέλουν η ανατολική κερκίδα να θυμίσει πρόσφατες καλές εποχές…

Πρέπει να φανεί δια μέσου της τηλεοπτικής εικόνας στο ματς με τη Δόξα η δυναμική του κόσμου της Νίκης

Η ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από την Cosmote Tv του αγώνα της Νίκης Βόλου με τη Δόξα Δράμας για το Κύπελλο Ελλάδος την προσεχή Κυριακή στις 18.30 από το Πανθεσσαλικό (κάτι που ανακοινώθηκε χθες στη Νίκη από την ΕΠΟ, ωστόσο από προχθές πρώτο το Magnesiasports σας είχε ενημερώσει σχετικά) επιβάλλει να περάσει και το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα της δυναμικής του κόσμου της βολιώτικης ομάδας, που μπορεί να βρίσκεται στα … χωράφια της Γ’ Εθνικής τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκτήσει μέρος της αίγλης του πρόσφατου παρελθόντος της.

Έτσι λοιπόν και με σκοπό η ανατολική κερκίδα να θυμίσει πρόσφατες καλές εποχές, η διοίκηση σκέφτηκε σωστά ότι πρέπει να βρεθεί ο συντριπτικά μεγαλύτερος όγκος του κόσμου της ομάδας στην -απέναντι από τη σκεπαστή- ανατολική κερκίδα, που θα δείχνει η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, οι άνθρωποι του οποίου μαζί με την ΕΠΟ κατάλαβαν ότι το κυριακάτικο ματς είναι το πιο εμπορικό αυτής της φάσης του Κυπέλλου.

Επομένως, στην επίσημη ανακοίνωση που θα βγει την Παρασκευή από την κυανόλευκη Δ.Ε. ποδοσφαίρου θα τονίζεται κατά μεγάλη πιθανότητα ότι θα επιτρέπεται η είσοδος στη σκεπαστή μόνο για τις θέσεις των VIP και ίσως για κάποιους κατόχους διαρκείας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα πρέπει να πάνε στην ανατολική κερκίδα από την πρώτη πεζογέφυρα. Έτσι, θα επιτευχθεί ο στόχος να περάσει μέσω της τηλεοπτικής εικόνας η μεγάλη δυναμική του κόσμου της Νίκης, που επιθυμεί να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες γρήγορα.

Την ανάγκη να δώσει το παρών η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου στην ανατολική κερκίδα την αντιλήφθηκαν πρώτοι απ’ όλους οι οργανωμένοι του Blue Club, που εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες

Χθες Τετάρτη επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες μετά το ρεπό της Τρίτης, με τον Τσεμπερίδη, όπως αναμενόταν, να κάνει ατομικό, ενώ από την άλλη ο Δωματάς, που δεν είχε παίξει προληπτικά στο φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο είναι εντάξει.

Σ’ ό,τι αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος, η Νίκη έχει στόχο να παίρνει τους τρεις πόντους σε κάθε αναμέτρηση, οπότε δεν έκανε ούτε κρύο, ούτε ζέστη η σειρά των αγώνων, που μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου την 6η αγωνιστική περιλαμβάνει μία πεντάδα με τρία ματς εκτός έδρας με Στυλίδα, Σέλλανα και Αστέρα Ιτέας.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.