Θησέας-Κ17 ΝΠΣ Βόλος 4-1 στην πρόβα Κυπέλλου για τους Αγριώτες

Προσπάθεια του Οικονόμου στο σημερινό φιλικό

Στην πρόβα τζενεράλε πριν το πρώτο επίσημο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος με τη Φήκη εντός έδρας την επόμενη Τετάρτη, ο Θησέας αναμετρήθηκε σε φιλικό αγώνα με την Κ17 του ΝΠΣ Βόλος, κερδίζοντας με 4-1.

Ο Θησέας ξεκίνησε με 3-5-2, με τον Κουτσιρίμπα κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα ήταν με φορά από τα δεξιά προς τα αριστερά οι τρεις στόπερ Ιακωβίδης, Γούτσιος και Νιαώτης. Όλη τη δεξιά πλευρά έπαιζε ο Λίτσος, όλη την αριστερή ο Κουκουτής, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής ήταν ο Πρίφτι ως κλασικός αμυντικός χαφ και μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Οικονόμου και Χατζησταμάτης. Τέλος, στην επίθεση κινούνταν οι Καραμανλής και Βλάχος.

Στο 11’ ο Καραμανλής βγήκε στο τετ-α-τετ και με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον εξερχόμενο Κόκκορη για το 1-0, ενώ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι στο 17’ από τον Δάσκαλο, που εκτέλεσε εύστοχα ο Βλάχος στο 18’ (2-0). Ο ίδιος παίκτης πέτυχε με κοντινό πλασέ το 4-0, διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα στο 60’, ενώ το ημίχρονο είχε κλείσει με 3-0 με το γκολ στο 35’ του Λίτσου μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό.

Για την Κ17 του ΝΠΣ Βόλος μείωσε με πέναλτι στο 66’ ο Αναστασόπουλος για το τελικό 4-1.

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν για τον Θησέα οι Μάστορας, Μίχος, Καραλόπουλος, Νάκας, Παρίσης, Αλπάκης.

ΘΗΣΕΑΣ (Ανδρουτσόπουλος): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Νιαώτης, Λίτσος, Κουκουτής, Πρίφτι, Οικονόμου, Χατζησταμάτης, Καραμανλής, Βλάχος.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Σιμιτσής, Σιώμος, Μέρο, Λαζεκίδης, Μαγιόγλου, Σιαμέτης, Μπαλαμάτσης, Λεώνης, Χαλκιάς, Παπαδήμος

Κ17 ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Αγραφιώτης): Κόκκορης, Παναγούλας, Μπέκος, Γκίρδας, Ρίσκος, Τσάτσος, Παππάς, Δάσκαλος, Γεωργιάδης, Σαντής, Χάνος

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Γεωργακούδης, Τζέκας, Βαμβάκας, Γυριχίδης, Μπουραζάς, Σταύρου, Σέφα, Μπιλιτσάκης, Κρομμύδας, Γκαραβέλας, Ράιος, Αναστασόπουλος, Παπαστεργίου.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.