Το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ στο Βελεστίνο

Ο Ρήγας Φεραίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου

Η 21η αγωνιστική βρίσκεται σε εξέλιξη για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με το παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμά της να είναι αυτό στο Βελεστίνο σήμερα Κυριακή στις 15:00, όπου ο Ρήγας Φεραίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου στοχεύει στη νίκη, προκειμένου να παραμείνει πρώτος στη βαθμολογική κατάταξη, έχοντας το βλέμμα του και στο παιχνίδι της Αγίας Άννας που τον ακολουθεί στη βαθμολογία, με τον ΑΟ Σκιάθου στο νησί των Σποράδων. Το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» πάντως δεν αναμένεται να πειραματιστεί με την ενδεκάδα, αλλά να παρατάξει τους θεωρούμενους βασικούς.

Από πλευράς Ρήγα Φεραίου το ερώτημα του τερματοφύλακα όχι μόνο υπάρχει αλλά διογκώθηκε κιόλας. Ο επιθετικός Χαλιμούρδας που υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του Βελεστίνου σε προηγούμενα παιχνίδια είχε τις τελευταίες ημέρες τραυματισμό στο πόδι, και έχασε μάλιστα και ορισμένες προπονήσεις… Απομένει να φανεί αν μπορεί σήμερα ν’ αγωνιστεί και αν όχι, ποιος θα τον αντικαταστήσει! Από την άλλη ο Άλμπα Κόντρα έχει κόκκινη κάρτα και δεν θα είναι στη διάθεση του Λάκη Μπακάλη για τη σημερινή αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Ρήγα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο για την αναμέτρηση, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι δεν θα έχει ζωντανή μετάδοση, σύμφωνα με τους γηπεδούχους.

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.