Βοσνιάδης: «Όρια και κόκκινες γραμμές-Στοχοποιήθηκαν οι παίκτες»

«40 μέρες που μας έκαναν πιο σοφούς»

Για μία μάχη ώστε η Νίκη να έρθει εκεί που ονειρεύονται ο ίδιος και οι συνεργάτες του αλλά και ο κόσμος έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ Νίκη ο προπονητής των «κυανόλευκων» Αλέκος Βοσνιάδης, επισημαίνοντας την ένταση των 40 ημερών που οδήγησαν τελικά στην παραμονή της ομάδας στη FL και στην άνοδο στη SL2.

«Μιλήσαμε για θέματα οργάνωσης κυρίως και πηγαίνουμε σε μία κατηγορία και οι αθλητές πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα έρχονται. Υπάρχουν βάσεις με το προπονητικό και τα γήπεδα. Κάναμε πολλές συζητήσεις για να παρθούν αποφάσεις για την καθημερινότητα, την οργάνωση μέσα και γύρω από την ομάδα» ανέφερε αρχικά ο Αλέκος Βοσνιάδης, για τη συμφωνία του με τη διοίκηση, επισημαίνοντας ότι η ομάδα θα πάει ξεκάθαρα σε ό,τι πιο επαγγελματικό υπάρχει με αρχές και κόκκινες γραμμές, και με μία καθημερινότητα τελείως διαφορετική, ενώ από την πρώτη στιγμή θα ξέρουν όλοι ποια είναι τα όρια και η θέση του καθενός.

«Κάποιοι μπορεί να στενοχωρηθούν θεωρώντας ότι αγαπάνε πολύ την ομάδα. Αλλά η πολλή αγάπη πολλές φορές πνίγει. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπουν οι αρχές για τη δουλειά, για μία πιο επαγγελματική Νίκη. Δεν θα ξεκινήσω βάζοντας χαμηλά τον πήχη. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πετύχει πράγματα από τη νέα χρονιά, και θα καταλάβουν όλοι ότι θα έχουν έναν δυνατό αντίπαλο με θετική αύρα και από τον κόσμο» συμπληρώνοντας ότι δεν περισσεύει κανείς.

Πάντως, σε ερώτηση του «Magnesiasports» για το αν βρήκε προβλήματα στα αποδυτήρια, ο προπονητής της Νίκης τόνισε ότι κάποιοι στοχοποίησαν τους παίκτες! «Πολύ πήγαν να κρυφτούν για δικά τους λάθη πίσω από τους παίκτες. Δεν γίνεται κάθε τι να βγαίνει από τα αποδυτήρια. Είναι εύκολη λεία οι παίκτες. Αυτά δεν θα ξαναεμφανιστούν. Η ομάδα θα είναι κλειδωμένη με στεγανά και δεν θα κινδυνεύσει ούτε από άσχημα αποδυτήρια ούτε από διαρροές είναι μία πολύ διαφορετική».

Εξάλλου τόνισε χαρακτηριστικά: «Τρέξαμε όλοι γύρω από την ομάδα για να την έχουμε στην παραπάνω κατηγορία. Όταν είσαι απ’ έξω δεν αντιλαμβάνεσαι πράγματα. Έλεγα ότι με 2-3 νίκες θα ξεμπλέξει. Και στον Ασπρόπυργο αντιλήφθηκα ότι μπλέξαμε. Μας περίμενε ο κόσμος το βράδυ μετά τον Ασπρόπυργο. Είχα φύγει με 15 χιλιάδες κόσμου στη Δημητριάδος και στην επιστροφή βρέθηκα να έχω άλλο ρόλο, κρατώντας την πόρτα. Είναι δύσκολο να έχεις τον κόσμο απέναντι και να έχεις έξι αγωνιστικές και να πετύχεις τον στόχο».

Κοντά στις υποδομές-Σημαντικές μεταγραφές

Ο προπονητής της Νίκης παράλληλα απάντησε και σε όσους αναφέρουν ότι ασχολείται μόνο με τον πρωταθλητισμό και όχι με την ανάδειξη νέων παικτών, επισημαίνοντας ότι διατηρεί ακαδημία ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη με 170 παιδιά αυτήν τη στιγμή, και ότι υπάρχει η τεχνογνωσία του τιμ πάνω στο κομμάτι αυτό.

Σχετικά με τις μεταγραφές, αφού υπογράμμισε ότι πρώτα θα ξεκαθαρίσουν όλα τα θέματα με το ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι θ’ αποχωρήσουν, σημείωσε ότι θα γίνουν μεταγραφές, σημαντικές για την κατηγορία. «Θα δούμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και σίγουρα θα διεκδικήσει παραπάνω πράγματα από τον στόχο της. Δεν θα έχουμε να φοβηθούμε κανέναν κοιτάμε τον οποιοδήποτε στα μάτια. Είμαστε μία μεγάλη ομάδα, με μεγάλη δυναμική» ήταν το σχόλιό του.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.