Μπέο, κοιτάξου στον καθρέπτη ή μπες στο Google

Έλεος πια σε αυτή την πόλη

Θέλουμε το κυκλοφοριακό να λυθεί. Θέλουμε πεζοδρόμια να υπάρχουν για τους πεζούς. Θέλουμε πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα. Θέλουμε καθαριότητα στην πόλη. Θέλουμε πολλά και τα απαιτούμε χρόνια. Αν ήλθε τώρα ο κ. Μπέος, δεν φταίμε εμείς που ανακάλυψε τώρα, τον αγαπημένο του Βόλο. Είμαστε εναντίον όλων αυτών που γίνονται από τον κ. Μπέο; Μέγα λάθος.

Η πόλη μας έχει προβλήματα και πρέπει να επιλυθούν. Θέλουμε δυναμικό Δήμαρχο, αλλά όχι, νταή, τσαμπουκά, υβριστή, φασίστα και με λυμένο το ζωνάρι, έτοιμο για καυγά… Θέλουμε Δήμαρχο, που να συζητά και να μην είναι κάθε λίγο και λιγάκι στο Αστυνομικό Τμήμα. Θέλουμε Δήμαρχο που δεν θα υβρίζει κάθε Βολιώτη που διαφωνεί μαζί του και να θέλει να επιβάλει την άποψή του, λέγοντα συνεχώς «εγώ κάνω κουμάντο στην πόλη». Μπορεί οι Βολιώτες να τον ψήφισαν, όχι όμως για να τους χωρίζει, σε «Μπεϊκούς» και μη, όπως κατάφερε να οξύνει την κατάσταση μεταξύ Ολυμπιακών και Νικιωτών, με τα κοροϊδευτικά ευφυολογήματά του, περί «κομμώτριας» Νίκης κ.λ.π..

Στο Βόλο δεν θα κάνουμε εμφύλιο… Θέλουμε Δήμαρχο που δεν θα μας κοροϊδεύει με το «Πόθεν Έσχες» του, όταν ξέρουμε… Θέλουμε Δήμαρχο που θα σέβεται και θα τον σεβόμαστε.
Θέλουμε Δήμαρχο για τον οποίο, δεν θα ντρεπόμαστε τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες. Θέλουμε Δήμαρχο, που όταν λέει για «λαμόγια», για «τρωκτικά», «νταβαντζήδες», και «εκβιαστές», να κοιτάζει τον καθρέπτη του ή να ανοίγει το Google και να «κτυπάει» Αχιλλέας Μπέος, ώστε να διαβάζει εκεί πάλι και πάλι, όσα έχουν γραφτεί για την αφεντιά του. Έλεος δηλαδή σ΄αυτή την πόλη να κατηγορεί όλους όσοι αντιστέκονται . Ποιος ο Μπέος; Είναι κατάντια… Υστερόγραφο: Ξέρουμε Δήμαρχε το σχέδιο σου. Εκμεταλλεύθηκες τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και τώρα πιστεύεις ότι στο άμεσο μέλλον θα δεις –αν χρειαστεί- και τους Βολιώτες στους δρόμους να στηρίζουν και να διαμαρτύρονται για τον πετυχημένο δήμαρχό τους. Τι κατάντια, αν γίνει και αυτό για τον Βόλο, του πρώτου Εργατικού Κέντρου, του Παρθεναγωγείου, του Πολιτισμού, του διαλόγου και της Δημοκρατίας.

Γιώργος Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.