Να μην προκαλούν οι κυβερνώντες

Τα μέτρα που λαμβάνονται εναντίον του Ελληνικού λαού και τα οποία θα τον φτωχοποιήσουν ακόμη περισσότερο, είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Με οργή αντιμετωπίζονται πολλές φορές, διότι αλλάζουν τα δεδομένα έως και 3 φορές την ημέρα από τις παλινωδίες των κυβερνώντων και άλλες φορές με καρτερία και ελπίδα, ότι ίσως μετά από χρόνια θα έχουμε μια καλύτερη ζωή. Συνάμα οι Έλληνες αναρωτιούνται ως που θα φτάσει η κατρακύλα του εισοδήματός τους.

Θα γίνουμε όμως ιδιαίτερα αυστηροί σήμερα με τις προκλητικές δηλώσεις των κυβερνώντων οι οποίοι ξεπέρασαν τα εσκαμμένα. Με αφορμή την επιβολή ΦΠΑ 6% σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, ξένων γλωσσών, σε ωδεία, σχολές χορού κλπ. και 13% στα ιδιωτικά σχολεία, ο υπουργός Παιδείας κ. Φίλης εκστόμισε ότι αυτά είναι πενταροδεκάρες, ενώ ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σεβαστάκης μας εκνεύρισε με τη δήλωσή του στο MEGA ότι το κόμμα του δεν έχει πολιτικό κόστος από τον ΦΠΑ. Τα παιδιά των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, είπε, δεν πάνε στα ιδιωτικά φροντιστήρια και σε ιδιωτικά σχολεία γιατί να πάρουμε πίσω το μέτρο; Οι άλλοι θα πληρώσουν και όχι τα δικά μας παιδιά.

Οι τοποθετήσεις του υπουργού και του Βουλευτή δυστυχώς αποδεικνύουν ότι αν και αριστεροί είναι μακράν της κοινωνίας, που δεινοπαθεί από τις αφαιμάξεις του εισοδήματος της οικογένειας. Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, διότι πίστευε ότι η κουλτούρα του πολιτικού αυτού φορέα θα είναι κοντά στα προβλήματά του και θα πάσχισε στις δύσκολες στιγμές που περνά. Ήλπιζα οι πολιτικές του να είναι φιλολαϊκές, να υπηρετούν τους ανθρώπους και να βοηθούν στην ίση μεταχείριση όλων. Η φασιστική άποψη ενός ανθρώπου μορφωμένου όπως είναι ο κ. Σεβαστάκης (αν. καθηγητής στο ΕΜΠ) αλλά και ανθρώπου της τέχνης και του πολιτισμού, προσβάλλει τους Έλληνες.

Τι θα πει αλήθεια, ότι η κυβέρνηση δεν έχει πολιτικό κόστος και δεν αφορά τους ψηφοφόρους της; Ξέχασε ότι η κυβέρνηση είναι όλων των Ελλήνων; Ξέχασε ότι έστω και το 6% ΦΠΑ θα επιβαρύνει περισσότερο τις λαϊκές οικογένειες οι οποίες στέλνουν με χίλιες στερήσεις σήμερα τα παιδιά τους στα φροντιστήρια, να μάθουν ξένες γλώσσες που είναι απαραίτητες και να τα ωθήσουν στον πολιτισμό, με τον χορό, τη μουσική κλπ; Σε ποιον κόσμο άραγε ζει ο εκ Σάμου καταγόμενος καθηγητής κ. Σεβαστάκης όταν γνωρίζει ότι και ο πρωθυπουργός της χώρας στέλνει τα δύο του παιδιά στην ιδιωτική εκπαίδευση; Μήπως εννοεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν ανήκει στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και άρα δικαίως φορολογείται με 13% ΦΠΑ επειδή ανήκει στους πλούσιους αυτού του τόπου; Από τον πρωθυπουργό με τα τόσα προβλήματα που έχει στην πλάτη του, για την σωτηρία του τόπου, δεν ζητάμε να γίνει παιδονόμος ανόητων παιδιών, αλλά να τους πει ακόμη μια φορά να σοβαρευτούν και γιατί όχι να τραβήξει και κανένα αυτί!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.