Ο δήμαρχος να δώσει το καλό παράδειγμα στον Ολυμπιακό Βόλου

Για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, που αποτελείται από τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη, με συνέντευξή τους στα ΜΜΕ, ανήγγειλαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, ώστε να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τον Ολυμπιακό, προφανώς δεν μπορούν ή δεν έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν όλο το βάρος της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησαν με την πρόσληψη ενός πολύ καλού προπονητή και της ενίσχυσης του έμψυχου υλικού, για να πετύχουν τον στόχο της ανόδου. Είναι γεγονός, ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, λόγω των χρεών που καλείται να πληρώσει προς την Εφορία, που τις επέβαλε πρόστιμο 265.000€ για παραβάσεις, να χάσει στη συνέχεια τη ρύθμιση Ορφανού, να πληρώνει προσφυγές εναντίον της από ποδοσφαιριστές και να έρχονται κι άλλες.

Οι δυο παράγοντες του Ολυμπιακού, δεν δήλωσαν όμως, ποιοι και γιατί χρέωσαν με το ποσό αυτό την εταιρία τους.
Ποιοι είναι οι υπαίτιοι και από ποια διοίκηση έγιναν τα λάθη αυτά που καλούνται να πληρώσουν σήμερα;

Ζήτησαν την βοήθεια των φιλάθλων με αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, ώστε να εισρεύσουν στο ταμείο περίπου 250.000€ (7.500 μετοχές επί 33 ευρώ η κάθε μία). Οι εποχές που διανύουμε είναι αυτές των ισχνών αγελάδων και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού καλούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να αγοράσουν έστω και μια μετοχή των 33 ευρώ και πιστεύουμε ότι θα το πράξουν.
Το παράδειγμα όμως πρέπει να το δώσει πρώτος ο δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος. Το ότι σήμερα είναι πρώτος πολίτης, το οφείλει αποκλειστικά στον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του, που πίστεψαν ότι θα βοηθήσει την ομάδα τους να ανέβει κατηγορία και να κάνει μια πορεία ανάλογη του 2011 στην Ευρώπη.

Ο δήμαρχος, στο παρελθόν, καυτηρίαζε προηγούμενες δημοτικές αρχές, διότι δεν βοηθούσαν τον Ολυμπιακό Βόλου. Τώρα, στη θέση τους είναι ο ίδιος και ήρθε η ώρα να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Τον τρόπο θα τον βρει ο ίδιος. Πέραν του ότι διαθέτει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, άνω του 1 εκ. ευρώ στην τράπεζα , λαμβάνει και έναν όχι ευκαταφρόνητο μισθό από τον δήμο, που του έδωσε ο λαός του Ολυμπιακού.

Ας δώσει λοιπόν το παράδειγμα και ας αγοράσει κάποιες χιλιάδες μετοχές του Ολυμπιακού, με τον τρόπο που γνωρίζει ο ίδιος. Ίσως να δικαιολογηθεί ότι δεν μπορεί να είναι μέτοχος, καθότι του έχει στερηθεί η δυνατότητα αυτή, από την πολιτεία. Αν θέλει όμως, σίγουρα θα βρει τον τρόπο, τον οποίο ξέρει και τον έχει χρησιμοποιήσει. Λεφτά έχει, μισθό μεγάλο επίσης, ας βοηθήσει λοιπόν την ομάδα της καρδιάς του, στις δύσκολες στιγμές της, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο χιλιάδων φιλάθλων που θέλουν να δουν την ομάδα τους στα μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα και της Ευρώπης.

Γιώργος Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.