Άναψε φωτιές ο Κώστας Χαλέβας

Η δήλωση του περιφερειακού συμβούλου, Κώστα Χαλέβα, για το Γ.Π.Σ. Βόλου, άναψε φωτιές και μάλλον δεν θα σβήσουν. Στη συνέντευξη του στο Ράδιο Ένα 102,5, αν και ήταν πολύ προσεκτικός στις θέσεις του και εμφανώς φάνηκε ότι δεν ήθελε να επιρρίψει ευθύνες στον Δήμο Βόλου, αλλά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Τεχνηέντως, απέκρυψε τις ευθύνες που υπάρχουν από τη δημοτική αρχή Μπέου, η οποία δεν είχε ως φαίνεται την τεχνογνωσία για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, τις οποίες ευθαρσώς ανέφερε ο κ. Χαλέβας.
Ο περιφερειακός σύμβουλος, τόνισε ότι η έκταση των στρατώνων στη Νέα Ιωνία άλλαξε χρήση και από Πανεπιστημιακός έγινε γενικών υπηρεσιών. Ο χώρος του Παλαιού Νεκροταφείου, από χώρος πρασίνου έγινε χώρος μεταφερόμενος νεκροταφείου. Οι εκτάσεις δίπλα από τον Περιφερειακό δεν έγιναν εμπορικές και εκθεσιακής χρήσης, αλλά παρέμειναν γεωργικές, ενώ οι εκτάσεις πάνω από τον Περιφερειακό δεν έγιναν για οικιστικές χρήσεις.
Αν γι αυτές τις αλλαγές, αλλά και τις μη αλλαγές χρήσης γης δεν φταίει ο Δήμος Βόλου και η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, ποιος άραγε είναι υπεύθυνος και περιμένουμε από την Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Διοίκηση να δώσει προοπτική 30ετίας στο Πολεοδομικό Συγκρότημα;

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.