Άρχισαν να ανοίγουν στόματα

Αν υπήρχε μια Επιτροπή στο Βόλο και συγκέντρωνε υπογραφές συγγνώμης από τους πολίτες που ψήφισαν στις εκλογές τον Αχιλλέα Μπέο για Δήμαρχο Βόλου, αυτές θα ήταν χιλιάδες. Οι αποδοκιμασίες των χιλιάδων φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή που κατά πλειοψηφία πίστεψαν στον Μπέο και παρέσυραν χιλιάδες άλλους, συγγενείς και φίλους, ήταν μια σκληρή απάντηση στον άνθρωπο που με τα ψεύτικα λόγια του, αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που έβγαλε η πόλη. Ο Βόλος δεν μπορεί να γίνει μια απέραντη Κοριόπολη, διαμήνυσε η Δ.Ε. του
Ολυμπιακού Βόλου και δυστυχώς δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα το σήμερα απ’ αυτό που κατέγραψαν οι κοριοί της ΕΥΠ.

Ο Γεν. Αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου κ. Θοδωρής Νικολόπουλος κατήγγειλε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ότι δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα και ζήτησε συγγνώμη από τους Βολιώτες διότι είναι ένας από αυτούς που ανέβασε στην εξουσία τον Μπέο, με την δική του ψήφο και χιλιάδων άλλων φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ζητούν συγγνώμη καθημερινά και άλλοι που ήταν κοντά στον Αχιλλέα Μπέο και τον πίστεψαν. Δεν είναι μόνον οι απειλές και οι φραστικές επιθέσεις. Έφθασε στο σημείο παρουσία δεκάδων συμπολιτών να χαστουκίσει συμπολίτη και να τον απειλήσει ότι θα χάσει τη δουλειά του. Ο συμπολίτης φοβήθηκε και δεν έκανε μήνυση, όπως και πολλοί άλλοι.

Από την Κυριακή η πόλη βρίσκεται στα δικαστήρια. Οχετός ακούστηκε από το στόμα του εκλεγμένου δημάρχου Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο οποίος στη συνέχεια διαχύθηκε μέσω του διαδικτύου και από τα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης, σε ολόκληρη τη χώρα.

Το ηχητικό ντοκουμέντο που αποκάλυψε το magnesianews.gr ακούστηκε από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι κοκκίνησαν από ντροπή, όχι όμως το «παιδί» του Αγίου Εφραίμ που ίσως αυτή την ώρα να ακούει τις «προσευχές» του άξιου τέκνου του.

Ο Βόλος ζει εδώ και καιρό ένα καθεστώς που δεν ήθελε ούτε στα πλέον σκοτεινά όνειρά του να ζήσει.

Η πόλη θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχει όλα τα θεσμικά όργανα για να την προστατεύσουν αλλά από χθες ενημερώθηκαν και στην Αθήνα για το μπαϊράκι που σήκωσε ο υπόδικος εκλεγμένος εναντίον του Βολιώτικου λαού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.