Ας περιμένουν και άλλοι (ες) τη σειρά τους

Ο Αχιλλέας Μπέος, απέδειξε ότι τη φιλία την έχει στο γόνατο. Πολλές οι περιπτώσεις και αξίζει να τις αναφέρουμε για να κατανοήσουμε απολύτως ότι δεν μπορεί ούτε και ο πιο κολλητός φίλος του να του έχει εμπιστοσύνη.

Πρώτο και τρανταχτό παράδειγμα, η απόλυση του Απόστολου Γαλάτη, με τον οποίο είχαν στενούς δεσμούς, ακόμη και οικογενειακούς.
Δεύτερη περίπτωση, η απόλυση του Δημήτρη Πέγιου, με τον οποίον επίσης συνδέονταν με φιλία, από τότε που ο Αχιλλέας Μπέος πάτησε το πόδι του στο Βόλο, πριν 10 χρόνια.

Τρίτη περίπτωση, ο Τάσος Μπατζιάκας, ο οποίος τον πίστεψε και στήριξε την προσπάθεια του, ενώ είχαν μεγάλη κόντρα στην ΕΠΣΘ και αφού τον έστυψε σαν λεμόνι τον απέλυσε και αυτόν.

Προεκλογικά, ο Κώστας Αγοραστός κράτησε μια στάση που βοήθησε τον κ. Μπέο. Μετεκλογικά έπραξε αυτό που έπρεπε να τον βοηθήσει για να ετοιμαστούν μελέτες έργων και να ενταχθούν σε Ευρωπαϊκά προγράμματα. Η συνέχεια ήταν αυτή που παρακολουθήσαμε από τα σόου που έδωσε ο κ. Μπέος από τηλεοράσεως, με εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του.

Την ίδια στάση κράτησε και εναντίον της Δωροθέας Κολυνδρίνη, η οποία επίσης τον βοήθησε και προεκλογικά και μετεκλογικά, διαπομπεύοντας την. Την ίδια αντιμετώπιση είχαν και άλλοι πολιτικοί, αλλά και δικοί του άνθρωποι, όπως η κ. Βούλα Αλεξίου, η οποία στην κυριολεξία τον έβγαλε δήμαρχο, συγκροτώντας ακόμη το ψηφοδέλτιο του, ο φίλος του, δικηγόρος, Αντώνης Ξηρός, ο οποίος δεν άντεξε και παραιτήθηκε με βαρύ κατηγορητήριο εναντίον του ανθρώπου που τον πίστεψε και ήταν κοντά του.

Τώρα, μαθαίνω ότι η αιτία να φύγει από την κυβέρνηση η Μαρίνα Χρυσοβελώνη ήταν ο Αχιλλέα ς Μπέος και η φιλία του με τον Πάνο Καμμένο. Η τότε Υφυπουργός Υποδομών κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε το… «λάθος» όταν ήρθε ο Γ.Γ. Υποδομών κ. Δέδες, να εξαγγείλει τα έργα για το Βόλο, όχι στο δημαρχείο, αλλά στην Ένωση Συντακτών. Από τότε την έβαλε στο μάτι και ο αρχηγός της ΑΝΕΛ του έκανε το χατίρι. Τώρα, ας περιμένουν και άλλοι και άλλες τη σειρά τους και τότε θα κατανοήσουν αν άξιζε να του συμπαρασταθούν και να στηρίζουν τις ενέργειες του ή όχι, φθάνοντας τον πρώτο πολίτη του Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.