Μπορεί και μόνος του να αναπτυχθεί ο Βόλος

Η Ελλάδα, μπορεί να βρίσκεται σε κρίση από το 2010, αλλά ο Βόλος μπορεί να αναπτυχθεί και μόνος του, αν υπάρξουν άνθρωποι και σχέδιο. Η πόλη, δεν μπορεί να συζητά πλέον με χθεσινούς όρους, ούτε φυσικά με αυτούς που επιβάλλει η δημοτική αρχή με άγνοια, με αφορισμούς και ύβρεις. Είναι απαραίτητο η πόλη να θέσει στο περιθώριο όσους κουράστηκαν και όσους δεν μπορούν και να συγκεντρώσει τους ικανούς και αυτούς που γνωρίζουν πως θα κάνει την επανεκκίνηση της. Ο Βόλος, επιμένω, ότι πρέπει και μπορεί να δημιουργήσει νέο πλούτο, μη περιμένοντας να ξεκινήσει μαζί με το σκουριασμένο όχημα όλης της χώρας.

Το είπε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα 102,5, ένας άνθρωπος που γνωρίζει από επενδύσεις και επιχειρείν, ο Απόστολος Παπαδούλης. Πρέπει να ξεκινήσουμε μόνοι μας, αλλά χρειάζεται να συμφωνήσουμε όλοι μαζί ποιο δρόμο θα ακολουθήσουμε. Δεν φθάνει πλέον να αρεσκόμεθα σε επισημάνσεις και λάθη του παρελθόντος, αλλά αυτό που λέμε συνεχώς για ανάπτυξη να το κάνουμε πράξη.

Κλείνουν επιχειρήσεις, κουφάρια βιομηχανιών έγιναν οι βιομηχανικές περιοχές, κάθε μέρα νέοι άνεργοι προστίθενται και ουρές των νεόπτωχων που σιτίζονται από την Εκκλησία, ολοένα και μεγαλώνουν. Είναι η ώρα να πάρουν την πόλη στα χέρια τους υγιείς δυνάμεις με εμπειρία, με φρεσκάδα σκέψης και να εκπονηθεί ένα στρατηγικό σχέδιο, που δεν θα μείνει όμως σε κάποια συρτάρια, αλλά θα υπάρξουν άνθρωποι που μπορούν να το υλοποιήσουν. Ο Απόστολος Παπαδούλης, τόνιζε στο Ράδιο Ένα 102,5 ότι πρέπει να βρούμε τους ικανούς ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο που θα ασχοληθούν. Τους επιστήμονες που γνωρίζουν να σχεδιάζουν και όσους μπορούν να υλοποιήσουν πρότζεκτ, αναζητώντας χρηματοδοτήσεις από επιχειρηματικά funds. Η πόλη πρέπει να αναζητήσει μόνη της την αύξηση του πλούτου της και γι αυτό χρειαζόμαστε ανθρώπους που ξέρουν και μπορούν. Ας τους αναζητήσουμε και ας δημιουργήσουμε την δεξαμενή σκέψης και υλοποίησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.