Χρειάζονται ψύχραιμες και αξιόπιστες φωνές

Ήμασταν σίγουροι, ιδίως το τελευταίο χρονικό διάστημα, ότι θα έφθαναν στα άκρα τα πράγματα στη Νίκη Βόλου. Δυστυχώς, για τον σύλλογο, οι ίδιοι οι διοικούντες του και «φύλακες» της ιστορικής διαδρομής του δεν έπραξαν σωστά και τώρα βρίσκεται σ’ ένα δύσκολο δρόμο που απευχόμεθα ότι θα οδηγήσει για ακόμη μια φορά στον εξευτελισμό.
Πρώτο λάθος των διοικούντων, ήταν ότι παρέδωσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα σ’ έναν άνθρωπο που από λόγια ήταν καλός, όχι όμως και σε πράξεις. Παρέδωσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα σ’ έναν άνθρωπο που παρουσιάζονταν διαφορετικός από ότι ήταν και κυρίως ως επενδυτής, με πολλά χρήματα, που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα σύλλογο που θα έκανε υπερήφανο τον κόσμο της.
Όλα αυτά, χωρίς να δώσει ούτε μια έμπρακτη εγγύηση. Το σχέδιο του, ασφαλώς ήταν καλό. Νέο γήπεδο, εγκαταστάσεις για τις υποδομές, πενταετές πλάνο με ποδοσφαιριστές, κυρίως από τα σπλάχνα της Νίκης. Από αυτά δεν κατόρθωσε να πετύχει τίποτα. Αντίθετα, μαγεύτηκε από τον πρωταθλητισμό και θέλησε σε σαθρά θεμέλια, να ανεβάσει την Νίκη σε ανώτερη κατηγορία και φυσικά απέτυχε.
Τώρα τι γίνεται; Η Νίκη, πρέπει να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις. Δεν χρειάζεται ανθρώπους ξένους, ούτε τις συγνώμες τους, μετά από τα μεγάλα λόγια τους. Τέλος η κοροϊδία. Ότι μπορεί η Νίκη ας το κάνει μόνης της και χωρίς βιασύνες. Καλύτερα στη Γ’ Εθνική, παρά συνεχές δούλεμα και ψέμα, από ανθρώπους που αποδείχθηκε ότι δεν αξίζουν. Ας συμμαζέψουν ότι έχει απομείνει και αυτοί που μπορούν ας προχωρήσουν, κυρίως με αξιοπιστία προς το προπονητικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές που δείχνουν σεβασμό στην Νικιώτικη φανέλα και ας ξεκινήσουν τον νέο προγραμματισμό της αναγεννητικής προσπάθειας της Νίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.